Jums reikės:
- virtų arba keptų burokėlių,
- virtų morkų,
- virtų pupelių,
- marinuotų agurkų (galite naudoti raugintus agurkus),
- truputis svogūno laiškų ir petražolių,
- druskos, pipirų,
- majonezo.
Burokėlius suvyniotus į foliją geriausia išsikepti kartu su jau kepamu kepsniu šventiniam stalui. Jei reikia didesnio burokėlių kiekio, kepkite atskirai kepimo skardoje, įpylę apie 2 cm. vandens, gerai ją uždengę folija. Kepti reikia apie 1.5 val.
Visų produktų kiekiai imami mažėjančia tvarka. Burokėlių daugiausia, morkų mažiau, pupelių dar mažiau arba panašiai kiek morkų. Agurkų pagal skonį, bet nemanau, kad reikės tiek kiek pupelių. Burokėliai, morkos, agurkai, svogūnų laiškai ir petražolės smulkiai supjaustomos. Visi produktai užpylus majonezu sumaišomi.
Sudėtingumas: paprasta
Receptas: ačiū Audronei už jau tapusia klasika mišrainę.