• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Krabų lazdelių mišrainė suskamba visai kitomis dainomis“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Krabų lazdelių mišrainė suskamba visai kitomis dainomis“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Kani salotoms (krabų lazdelių salotoms) reikės:

  • 180 g krabų lazdelių;
  • 1 agurkas;
  • 1 morka;
  • 2 v. š. majonezo (renkamės liesesnį);
  • 2 v. š.  graikiško jogurto;
  • 1 a. š. sirača padažo;
  • 1 v. š. sojų padažo;
  • 1 v. š. ryžių acto;
  • 1 v. š. Panko džiūvėsėlių;
  • Ikriukai (nebūtina, bet labai tinka);
  • Sezamo sėklų, pabarstyti;
  • Pundelis laiškinių česnakų (nebūtina).

Krabų lazdeles atskiriame į plonus pluoštus arba supjaustome plonomis juostelėmis. Agurką supjaustome daržovių skustuku, o morkas plonais šiaudeliais. Dubenėlyje sumaišome majonezą, jogurtą, siračą, sojų padažą ir ryžių actą. Paragaujame – skonis turėtų būti subtiliai saldus, su lengva rūgšties gaidele. Jei norisi – pagardiname dar  druska.

Sumaišome salotas:  dubenį sudedame krabų lazdeles, daržoves, panko džiūvėsėlius, ikrus. Užpilame padažu ir lengvai išmaišome. Pabarstome sezamo sėklomis ir smulkintais laiškiniais česnakais.

 

Kviečiame atrasti naują tv3.lt turinį! Nuo šiol portale jūsų laukia kasdien nauji testai – išbandykite savo žinias ir smagiai praleiskite laiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų