• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinkamai paruošta bulvių košė yra nuostabi, tačiau jei nepavyksta išgauti tobulos kreminės konsistencijos, jums padės „bulvių karalienė“ Poppy O‘Toole.

Tinkamai paruošta bulvių košė yra nuostabi, tačiau jei nepavyksta išgauti tobulos kreminės konsistencijos, jums padės „bulvių karalienė“ Poppy O‘Toole.

REKLAMA

Bulvių košė yra puikus priedas prie pietų ar vakarienės, tačiau kartais ji gaunasi gumuliuota ir ne tokia skani.

Tačiau mums į pagalbą ateina garsioji „TikTok“ bulvių karalienė Poppy O‘Toole – ji pasidalijo neįprastu metodu, kaip išgauti tobulai glotnią bulvių košę ir kokie du ingredientai pagerina jos skonį, rašo mirror.co.uk.

Šefė išdavė tobulos bulvių košės receptą: štai, ką reikia daryti

Jei į bulvių košę dedate pieno, Poppy primygtinai pataria to nebedaryti. Jei norite, kad košė būtų kreminė ir be gumuliukų, į ją reikia pilti ne pieną, o riebią grietinėlę.

Ji taip pat rekomenduoja dėti daug sviesto, kuris suteiks košei pasakiškai sodrų skonį. Tačiau kaip išvengti gumulėlių?

REKLAMA
REKLAMA

Pirmiausia, Poppy pataria bulves supjaustyti vienodo dydžio gabalėliais.

„Pjaustykite bulves ne kubeliais, o 1,5 cm storio griežinėliais, tada jie visi vienu metu išvirs, – paaiškino Poppy. – Nugarintas bulves trinu ne trintuve, o per sietelį – košė tampa puresnė ir nelieka gumuliukų.“

Pasak moters, bulvių spaudyklė taip pat puikiai tinka.

Žinoma, nepamirškite košės pagardinti prieskoniais. Pasak jos, bulvės mėgsta druską, kuri išryškina natūralų bulvių skonį

Ne amerikoniška specialistė
Ne amerikoniška specialistė
Iš vaizdelio,tai košė tikrai ne tobula.Tinka ir pienas ir sviestas ir nbūtina ta riebi grietinėlė,jei bulvės tinkamos,sukrintančios ir gerai išvirtos,tereikia gerai sutrinti bulvių trintuve,o anksčiau,babytės,parsčiuasiu kočėlo galu taip sutrindavo,kad košė buvo tarsi tiršta grietinė,be jokių gumulėlių,o kiek pieno,sviesto ar kito priedo paskaninimui,sprendžia kiekbiena šeimininkė
girdėti seni dalykai,galite neišdavinėti,juokinate su savo receptais...
kiekvienam savaip,as taip neverdu ir nevirsiu,ir siaip jau kartojates eilini karta
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų