REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kvalifikuotas asmeninis treneris pasidalino savo geriausiu orkaitėje keptų bulvių receptu su naminiu česnakiniu aliejumi.

Kvalifikuotas asmeninis treneris pasidalino savo geriausiu orkaitėje keptų bulvių receptu su naminiu česnakiniu aliejumi.

REKLAMA

Oli Brandonas, „TikToke“ publikuojantis kaip „@theptchef“, tobulą receptą česnako mėgėjams atrado sekdamas virtuvės šefo Kenji Lopez–Alt pavyzdžiu, rašoma dailystar.co.uk.

Oli į vandenį įberia vieną šaukštelį valgomosios sodos ir vieną šaukštelį druskos, o tada sumeta bulves. Jas jis verda tol, kol jas galima beveik lengvai perdurti peiliu. Tuomet jis nupila bulves ir jas pakratęs puode pasideda į šalį. Kol bulvės vėsta, jis sutrina česnaką, papjausto truputį rozmarinų ir juos pakepina alyvuogių aliejuje.

Kai tik česnakas paruduoja, jis perkošia aliejų ir jį supila į kepimo skardą, į kurią paskui sudeda ir bulves. Bulves Oli dar pabarsto druska ir pipirais, o tada orkaitėje jas kepa 20 min. 180 C temperatūroje. Kad bulvės būtų traškios ir auksaspalvės, Oli rekomenduoja bulves kepti dar 20–30 minučių. Paskutinis žingsnis – bulves sudėti į dubenį ir jas pabarstyti nukoštu česnaku bei rozmarinais.

Nenuostabu, kad jo vaizdo įrašą peržiūrėjo daugiau nei 7 milijonai žmonių – žiūrovai sakė, kad jis jiems sukėlė apetitą ir kad nekantrauja receptą išbandyti patys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų