INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek krapų
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė džiūvesėlių
- 4 valgomieji šaukštai majonezo
- 200 gramų sūris
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 300 gramų krabų lazdelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sutarkuokite fermentinį sūrį burokine tarka. Krabų lazdeles sumulkiai supjaustykite. Visa tai sumaišykite, įdėję majonezo, susmulkinto česnako, smulkintų šviežių, arba džiovintų krapų. Drėgnomis rankomis formuokite rutuliukus (kiek didesnius, nei graikinis riešutas), juos kiek paplokite, kad gautųsi maži kotletukai. Merkite į kiaušinių plakinį ir gerai apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite aliejuje ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Karštus patiekite su virtais ryžiais bei daržovėmis, o šaltus - kaip užkandą prie alaus. Skanaus ;)
Autorius: Lijana
REKLAMA