Bolivinės balandos košė yra maistingas ir sotus pasirinkimas sveikiems pusryčiams. Galite gardinti riešutų sviestu, uogomis, vaisiais, sėklomis. Kokosų kremas košei suteikia ne tik nuostabų skonį, bet ir kreminę konsistenciją.
Ko reikės (2 porcijoms): 120 g bolivinių balandų kruopų; 250 ml kokosų pieno (riebumas 18%); ¼ a.š. druskos.
Patiekimui: ¼ a.š. cinamono; 2 v.š. smulkintų migdolo riešutų; 1 didelės kriaušės; 2 a.š. datulių pastos, melasos ar kito saldiklio (nebūtina).
Skanaus!
Šių receptų publikavimas – ne pelno siekiančios organizacijos „Gyvi gali“ projekto „Nori gali“ dalis. Projektas įkvepia augalinio – sotaus ir skanaus – maisto atradimams. Kiekvieną savaitę mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių receptų! Už šios savaitės receptą dėkojame tinklaraščiui Sveikas Receptas.