• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vis šiltesni orai vilioja lietuvius į kiemus, kur čia dažnas iš jų mėgaujasi keptais grilio patiekalais. Šiandien su jumis dalijamės tinklaraštininkės Ritos šašlykų receptu, kuri juos gardina pomidorų padažu ir garstyčiomis. 

Vis šiltesni orai vilioja lietuvius į kiemus, kur čia dažnas iš jų mėgaujasi keptais grilio patiekalais. Šiandien su jumis dalijamės tinklaraštininkės Ritos šašlykų receptu, kuri juos gardina pomidorų padažu ir garstyčiomis. 

REKLAMA

Kiaulienos šašlykams reikės: 2 kg kiaulienos mentės arba sprandinės; keli šaukštai garstyčių; keli šaukštai pomidorų padažo; 5 dideli svogūnai; kelios skiltelės česnako; truputį druskos; baziliko; džiovinto salierų lapų; kalendros; juodų pipirų; raudonėlio.

Mėsą supjaustome gabaliukais, dedame prieskonius, pusžiedžiais pjaustytus svogūnus, česnaką, džiovintus prieskonius, druską, garstyčias, pomidorų padažą.

Toliau  linksmoji dalis:  apie 15 minučių mėsą minkome. Laikome parą arba trumpiausiai 5–6 val. Tiekiame su ant grotelių keptomis bulvėmis ir  daržovėmis. Bulvės prieš tai buvo išvirtos. Labai minkšti, sultingi ,tirpsta burnoje.

Šaltinis: Ritos receptai 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų