• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš daugiau nei 100 metų Lietuva atkūrė nepriklausomybę ir ta proga „La maistas“ laida skirta būtent lietuviškai virtuvei. Vasario 16-osios proga mes nusiteikę švęsti, o tam, kad švęsti būtų ir skaniau, ir linksmiau šefai yra nusiteikę pagaminti ypatingus patiekalus.

Prieš daugiau nei 100 metų Lietuva atkūrė nepriklausomybę ir ta proga „La maistas“ laida skirta būtent lietuviškai virtuvei. Vasario 16-osios proga mes nusiteikę švęsti, o tam, kad švęsti būtų ir skaniau, ir linksmiau šefai yra nusiteikę pagaminti ypatingus patiekalus.

REKLAMA

Šventinėje laidoje gamins jau gerai pažįstami griliaus karalius Vylius Blauzdavičius ir lietuviškos virtuvės virtuozas Tomas Rimydis, o ypatinga šios dienos viešnia – gerai žinomo restorano „Bernelių užeiga“ atstovė Aušra. Aušra puikiai išmano tai, ką renkasi lietuviai. Jie ne tik pasakiško skonio patiekalų receptais, bet ir patarimais, kurie leis sužavėti svečius.

Greita ir spalvinga fajita

Vylius Blauzdavičius siūlo išmėginti, greitai paruošiamą spalvingą fajitą. Puikiai tinka, kai norisi greito ir skanaus patiekalo. Šiai fajitai pagaminti nenaudojamas majonezas, o gardinama puikiu avokado padažu.

REKLAMA
REKLAMA

Receptą, ką pagamino Vylius, žiūrėkite vaizdo įraše

Juodos duonos padažas

Tomas Rimydis rekomenduoja išbandyti šį itin lietuvišką padažą. Šis juodos duonos padažas ypatingai pagardina visus mėsos patiekalus, o ir pagaminti visiškai nesudėtinga.

REKLAMA

Receptą, ką pagamino Tomas, žiūrėkite vaizdo įraše

Spalvingi daržovių traškučiai

Laidos viešnia Aušra – tikra lietuviškų patiekalų ekspertė. Šalia lietuviškų patiekalų ant stalo ji siūlo pasidėti ir natūralius traškučius. Spalvingi daržovių traškučiai, tai sveikesnis ir maistingas užkandis, kuris sužavės visus. Labai skanu kramsnoti laisvą valandėlę ar tiekti ant šventinio stalo

Receptą, ką pagamino Aušra, žiūrėkite vaizdo įraše

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų