Viena moteris pasidalino genialiu patarimu, kaip išlaikyti avokadą tinkamą vartoti ištisą savaitę.
Ieškodavau „ekologiškesnio“ būdo nei naudoti plastikinius indelius ar maišelius, moteris rado labai paprastą išeitį.
Atsipjovusi reikiamą kiekį avokado, ji likusią dalį suvyniojo į salotos lapą, kad jis išliktų šviežias ir tinkamas vartoti daug ilgesnį laiką nei įprasta.
Pasidalinusi šiuo patarimu „Facebook“ ji rašė: „Aš netyčia padariau atradimą, kurio dėka nebereikės išmesti pirmos klasės maisto likučių. Salotų lapai, ypač tie, kurie yra jos išorėje ir yra kietesni, puikiai tinka laikyti maistui. Net į juos įvyniotos bandelės ilgiau išlieka šviežios“.
Šis triukas sužavėjo tūkstančius internautų ir sulaukė daugiau nei 6 400 „patinka“ paspaudimų.
Vienas iš komentatorių rašė: „O Dieve, kas galėjo tai žinoti. Aš būtinai turiu tai išbandyti.“