• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kadangi bulvinius blynus buvau kepusi jau seniai, tad ėmiausi darbo. Sakysit mokslų baigti nereikia norint iškepti bulvinius blynus? Ir būsite teisūs. Tačiau dalinuosi receptu ir gal iškepsite ir jūs savo šeimai traškių bulvinių blynų“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

Kadangi bulvinius blynus buvau kepusi jau seniai, tad ėmiausi darbo. Sakysit mokslų baigti nereikia norint iškepti bulvinius blynus? Ir būsite teisūs. Tačiau dalinuosi receptu ir gal iškepsite ir jūs savo šeimai traškių bulvinių blynų“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

2 asmenims, apie 25 min: aliejaus kepimui, 5 bulvės, 1 svogūnas, 3 skiltelės česnako, 1 kiaušinis, 1/4 nedidelio saliero, 2 šaukštai manų kruopų, pagal skonį druskos, pagal skonį maltų pipirų.

2 bulves sutarkuokite smulkia tarka, o likusias per stambesne (burokine). Nusunkite, kad kuo mažiau liktu skysčio. Salierą, svogūną irgi sutarkuokite su stambesne tarka, o česnakus susmulkinkite.

Tarkius sumaišykite, berkite manų kruopas, prieskonius, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir su šaukštu dėkite bulvių masės, šiek tiek paspauskite. Kepkite iš abiejų pusių iki kol iškeps. Valgyti su norimu garnyru.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų