Reikės: 2–2,5 kg. bulvių, 0.5 kg. vištienos faršo, 2–3 svogūnų, vištienos prieskonių, 1 v.š. (su kaupu) krakmolo, pipirų ir druskos.
Bulves ir vieną svogūną sutarkavau. Bulves per kiaurasamtį, kiek paspausdama šaukštu nuvarvinau. Iš bulvių susidariusį krakmolą sudėjau į bulvių tarkius ir gerai išmaišiau. Vištienos faršą sumaišiau su kepintais svogūnais, prieskoniais ir druska ( įdaras paruoštas ).
Beliko formuoti cepelinus. Į puodą su verdančiu ir pasūdytu vandeniu, supyliau krakmolą (krakmolą ištirpinau 0.5 stiklinėje vandens) ir sudėjau cepelinus. Cepelinus viriau 20–25 min.
Cepelinus patiekiau su šoninės, svogūnų ir grietinės padažu.
Šaltinis: Gamink su Audrone