Laidos viešnia gastro gidė, kavos ir maisto ekspertė Ieva apie maistą ir prieskonius Ieva žino tikrai labai daug.

„Ciberžolę sumaišius su juodaisiais pipirais jos pasisavinimas žymiai pagerėja. Tokiu mišiniu galima gardinti ir saldžiuosius patiekalus“, – patarė laidos viešnia.
Faršo kepsnys šoninės marškinėliuose
Šeimyniniams pietums – faršo kepsnys gardžiuose šoninės marškinėliuose. Patiks visiems artimiesiems – gardu, sotu ir nesudėtinga paruošti.
Receptą žiūrėkite:
Šventiškas varškės keksas su aguonomis
Šis keksas ant Velykinio ar kito šventinio stalo taps tikra puošmena. Pavasariškas, ypatingai šventiškai atrodantis ir labai skanus. Keksas iškepa gaivus ir drėgnas.
Receptą žiūrėkite:
Tobula kepta lašiša
Gardi ir ypatingai kvapni lašiša. Labai skanu šalia tiekti pastarnokų košę ir pakepintais smidrais. Puiki idėja ypatingiems pietums.
Receptą žiūrėkite: