Varškėčių forma labai liuks ir įdaras g. b. koks tik norite, kad ir banano griežinėlis, uogos ir t. t., o jei varškėčius kepsite pikantiškus, tai puikiai tiks lašiša, sūris ir pan.“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.
Reikės: 2 ×180 gr. varškės; 2 kiaušinių; 4-5 v.š. miltų; cukraus (pagal skonį); šokolado; lydyto sviesto arba aliejaus kepimui.
Varškėčių receptas
Varškę sumaišiau su kiaušiniais, cukrumi ir subėriau miltus.
Ant darbastalio pabarsčiau miltų, kad varškės masė nepriliptų ir formavau apvalius blynelius.
Į varškėčių vidurį dėjau šokolado gabaliuką ir užlenkusi kraštelį lengvai užspaudžiau šakute.
Kepiau varškėčius keptuvėje ant lydyto sviesto, juos apkepant iš abiejų pusių. Skanaus!