Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ruduo, tai ir patiekalai mano virtuvėje rudeniški. Priviriau šoninės, kuri gardi tiek karšta, tiek šaltam užkandžiui su duonos riekele, agurkėliu ar pomidoru. O pagaminti tai išties lengviau negu lengva, tik truputį reikia laiko“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Ruduo, tai ir patiekalai mano virtuvėje rudeniški. Priviriau šoninės, kuri gardi tiek karšta, tiek šaltam užkandžiui su duonos riekele, agurkėliu ar pomidoru. O pagaminti tai išties lengviau negu lengva, tik truputį reikia laiko“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 1 200 gr kiaulienos šoninės; 2–3 svogūnų galvučių; 3–4 lauro lapelių; juodų pipirų; druskos.

Kiaulienos šoninę užpyliau vandeniu ir pastačiau virti. Užvirus vandeniui, jį nupyliau. Į puodą su vandeniu sudėjau šoninę ir vėl užstačiau virti.

Į puodą sudėjau svogūnus, lauro lapelius, pipirus ir pagardinau druska. Viskas. Beliko laukti kol mėsa išvirs. Viriau apie pusantros valandos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų