• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šį kartą dalinuosi puikiu receptu, kuris buvo labai gerai įvertintas mano šeimos. O aš kuo toliau, tuo labiau mėgstu jautieną“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Šį kartą dalinuosi puikiu receptu, kuris buvo labai gerai įvertintas mano šeimos. O aš kuo toliau, tuo labiau mėgstu jautieną“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Ingredientai: 2 šaukštai sojos padažo; 3 šaukštai krakmolo; 500 g jautienos; 4 šaukštai aliejaus; 1 šaukštelis tarkuoto imbiero; 2 skiltelės česnako; 4 šaukštai medaus; 2 šaukštai ryžių acto; 1 apelsino sultys; sezamo sėklų (nebūtina).

Jautieną supjaustykite plonomis juostelėmis, sudėkite į maišelį, supilkite sojos padažą, krakmolą ir uždarę maišelį gerai sukratykite, kad mėsa pasidengtu gerai krakmolu ir sojos padažu.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir dalimis apkepinkite jautienos juostelės po 45 sek. iš kiekvienos pusės. Išėmus iš keptuvės laikykite šiltai, kol prireiks vėl.

REKLAMA
REKLAMA

Iškepus visą mėsą, keptuvėje apkepinkite smulkintus česnakus ir tarkuotą imbierą. Supilkite medų, actą, apelsino sultis ir pakaitinkite 1 min.

Sudėkite į keptuvę mėsą ir suberkite sezamo sėklas. Gerai išmaišykite.

Tiekite su norimu garnyru.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų