Laidos šefas, istorinės virtuvės žinovas Tomas Rimydis pasakojo, kad senovėje lietuviai valstiečiai maistą ruošdavo kartą per dieną, o pusryčiams būdavo valgoma tai, kas liko nuo vakar dienos. Šiais laikais viskas pasikeitė ir pusryčiai gali būti ne tik skanūs, bet ir traukiantys akį.
„La maistas“ – pusryčiai įdomiau!
(15 nuotr.) „La maistas“ – pusryčiai įdomiau! (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ – pusryčiai įdomiau! (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ – pusryčiai įdomiau! (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ – pusryčiai įdomiau! (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ – pusryčiai įdomiau! (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ – pusryčiai įdomiau! (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ – pusryčiai įdomiau! (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ – pusryčiai įdomiau! (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ – pusryčiai įdomiau! (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ – pusryčiai įdomiau! (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ – pusryčiai įdomiau! (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ – pusryčiai įdomiau! (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ – pusryčiai įdomiau! (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ – pusryčiai įdomiau! (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ – pusryčiai įdomiau! (nuotr. Organizatorių)
Pomidorinė šakšuka su fetos sūriu
Sotūs pusryčiai, kurie tiks visos šeimos pusryčiams. Nesunku paruošti ir nereikalauja daug laiko.
Receptą žiūrėkite:
Azijietiškas Bao sumuštinis su mėsa ir daržovėmis
Tai gardi idėja paįvairinti pusryčių stalui ir parodyti ypatingą dėmesį, nes viskas, nuo iškeptų bandelių iki marinuotų daržovių, bus paruošta pačių rankomis.
Receptą žiūrėkite:
Varškėtukai karamelės padaže
Puiki idėja tiems, kas mėgsta dieną pasitikti saldžiais, bet sočiais pusryčiais.
Receptą žiūrėkite:
REKLAMA