Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šį kartą itin traškus vištienos kepsnys ir dieviškai skani bulvių košė. Apie bulvių košę galėčiau parašyti atskirai, bet tiek to, suplaksiu viską į vieną krūvą ir po kepsnių receptu rasite bulvių košės paslaptį. Dabar žinau, kad ir pati tokią bulvių košę darysiu visada ir dar draugams papasakosiu, kad išbandytų“, – sako tinklaraštininkė.

„Šį kartą itin traškus vištienos kepsnys ir dieviškai skani bulvių košė. Apie bulvių košę galėčiau parašyti atskirai, bet tiek to, suplaksiu viską į vieną krūvą ir po kepsnių receptu rasite bulvių košės paslaptį. Dabar žinau, kad ir pati tokią bulvių košę darysiu visada ir dar draugams papasakosiu, kad išbandytų“, – sako tinklaraštininkė.

REKLAMA

Reikės: 2 vištų krūtinėlių, pagal skonį druskos, pagal skonį pipirų, 56 šaukštų miltų, 3 saujų sausų, nesaldžių kukurūzų, 2 kiaušinių.

REKLAMA
REKLAMA

GAMINIMAS

Kukurūzus susmulkinkite iki nedidelių trupinių. Kiaušinius išplakite. Krūtinėles perpjaukite per pusę, berkite pagal skonį druskos ir pipirų, įtrinkite į vištieną.

REKLAMA

Vištieną apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir kukurūzuose. Kepimo indą ištieskite kepimo popieriumi, guldykite vištieną ir dėkite į orkaitę. Kepkite 200 C. temp. apie 2030 min.

O kol vištienos kepsniai kepa išsivirkime sūdytame vandenyje 6 nedideles bulves, nusunkime vandenį kai bulvės išvirs ir...pasiimkite mikserį (ne blenderį, ne trintuvą, o mikserį su kuriuo plakate kremus desertams) ir plakite ant mažiausio greičio, kol bulvės susismulkins.

Įpilkite 1/2 stiklinės pieno ir plakite toliau, kol bulvių masė taps kreminė ir masė šiek tiek padidės. O tada jau traukite kepsnius iš orkaitės ir negailėdami įsidėkite šalia bulvių košės.

Skanaus.

Šaltinis: Samčio užrašai 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų