Sausio 15 dieną „TikTok“ publikuotame vaizdo klipe „@rujinakhaled“ pasivadinusi moteris parodo, kaip 12 minučių verda kiaušinius, kol jie sukietėja, o tada juos nulupa. Vos kiaušiniams išvirus ji juos panardina į šaltą vandenį. Lukštams nulupti ji kiaušinį įdeda į puodelį ir gerai jį pakrato, kol lukštai praktiškai nukrenta patys. Tuomet kiaušinį jau galima valgyti ar pjaustyti į salotas.
Nenuostabu, kad jos vaizdo įrašas socialiniame tinkle sukėlė tikrą audrą – jį peržiūrėjo beveik milijonas žmonių, o daugelis pripažino, kad paprastai kietai virtus kiaušinius lupti jiems yra tikras vargas. Kai kurie rašė, kad jiems lengviau lukštus šalinti kiaušinį truputį suspaudžiant, o dar kiti sakė, kad svarbiausia vos išvirtus kiaušinius iškart sudėti į ledinį vandenį.
Paprastai kuo šviežesnis kiaušinis, tuo lengviau jį lupti, tačiau ruošiant be lukšto virtus kiaušinius, viskas atvirkščiai – ne patys šviežiausi kiaušiniai labiau išsilieja, todėl geriausia naudoti kuo šviežesnius kiaušinius virimui be lukšto, o ne tokius šviežius pasilikti virimui vandenyje.