• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mėgėja namuose gaminti maistą parodė, kaip pyragėlių keptuvėje, o ne ant kaitlentės, išsikepti tobulų keptų kiaušinių minkštais tryniais.

Mėgėja namuose gaminti maistą parodė, kaip pyragėlių keptuvėje, o ne ant kaitlentės, išsikepti tobulų keptų kiaušinių minkštais tryniais.

REKLAMA

Australiškoje Feisbuko grupėje, kurioje dalijamasi lengvais receptais, Jenny paaiškino, kad pyragėlių keptuvė – geriausias būdas išsikepti norimos konsistencijos kiaušinių, rašoma dailymail.co.uk

„Tikrai pats geriausias būdas! Jei norite minkštų, kepkite penkias minutes, jei norite kietų – septynias minutes“, – rašė ji. 

Norint kiaušinių minkštais, skystokais tryniais, geriausia pyragėlių keptuvės dangtį palikti pravirą, kol jie kepa, o kietesniems kiaušiniams jį geriau uždaryti.

Galutinis rezultatas atrodo pasakiškai – du tobulai iškepę kiaušiniai minkštais, tekančiais tryniais. Savo sumanymu Jenny pasidalinus feisbuke jai dėkojo daugybė žmonių, kuriems niekada neatėjo į galvą, kad kiaušinius galima kepti ir taip.

REKLAMA
REKLAMA

Viena moteris pati pabandė pyragėlių keptuvėje išsikepti kiaušinių ir sakė, kad rezultatu buvo labai patenkinta. „Kiaušiniai buvo tobuli, man labai patinka šitas prietaisas“, – rašė ji. 

2020 metais pyragėlių keptuvė pasirodė besanti labai naudingas ir nebrangus prietaisas, kurį išbandė daugelis. Žmonės joje gamino picos pyragėlius, keksiukus, bandeles ir įvairius kitus saldumynus. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų