Australiškoje Feisbuko grupėje, kurioje dalijamasi lengvais receptais, Jenny paaiškino, kad pyragėlių keptuvė – geriausias būdas išsikepti norimos konsistencijos kiaušinių, rašoma dailymail.co.uk
„Tikrai pats geriausias būdas! Jei norite minkštų, kepkite penkias minutes, jei norite kietų – septynias minutes“, – rašė ji.
Norint kiaušinių minkštais, skystokais tryniais, geriausia pyragėlių keptuvės dangtį palikti pravirą, kol jie kepa, o kietesniems kiaušiniams jį geriau uždaryti.
Galutinis rezultatas atrodo pasakiškai – du tobulai iškepę kiaušiniai minkštais, tekančiais tryniais. Savo sumanymu Jenny pasidalinus feisbuke jai dėkojo daugybė žmonių, kuriems niekada neatėjo į galvą, kad kiaušinius galima kepti ir taip.
Viena moteris pati pabandė pyragėlių keptuvėje išsikepti kiaušinių ir sakė, kad rezultatu buvo labai patenkinta. „Kiaušiniai buvo tobuli, man labai patinka šitas prietaisas“, – rašė ji.
2020 metais pyragėlių keptuvė pasirodė besanti labai naudingas ir nebrangus prietaisas, kurį išbandė daugelis. Žmonės joje gamino picos pyragėlius, keksiukus, bandeles ir įvairius kitus saldumynus.