Jums reikės: 4 stiklinių vandens, pusės stiklinės 9 proc. acto, didelio šaukšto druskos, didelio šaukšto cukraus, voveraičių, įvairių prieskonių, tokių kaip krapai, lauro lapeliai.
1. Iš pradžių voveraites virkite vandenyje maždaug 20 minučių. Išpilkite į kiaurasamtį, perpilkite su šaltu vandeniu.
2. Tuomet sudėkite atgal į puodą, užpilkite marinatu, sudėkite prieskonius bei maždaug 5 minutes apvirkite marinate.
3. Tada kartu su marinatu supilkite į stiklainiukus bei uždarykite žiemoti. Skanaus.
Daugiau marinatų idėjų:
Ruošiame vasaros derlių: marinatai sužavės visą giminę
(21 nuotr.) Marinuoti burokėliai (Nuotr. Skanus gyvenimas)
Marinuoti pomidorai (Nuotr. Skanus gyvenimas)
Marinuoti pomidorai (Nuotr. Skanus gyvenimas)
Agurkų marinatas (aj-receptai.blogspot.com nuotr.)
Pomidorų marinatas
Pomidorų marinatas (skanuskasneliai.blogspot.com nuotr.)
Pomidorų marinatas (skanuskasneliai.blogspot.com nuotr.)
Pomidorų marinatas (skanuskasneliai.blogspot.com nuotr.)
Daržovių marinatas (nuotr. facebook.com)
Daržovių marinatas (Nuotr. Oditėlės blogas)
Daržovių marinatas (Nuotr. Oditėlės blogas)
Daržovių marinatas (Nuotr. Oditėlės blogas)
Daržovių marinatas (Nuotr. Oditėlės blogas)
Agurkėlių marinatas (nuotr. ebaumsworld.com)
Marinuoti agurkai (Nuotr. Skanus gyvenimas)
Marinuoti svogūnai be acto (nuotr. asm. archyvo)
Marinuoti svogūnai (Nuotr. Skanus gyvenimas ir Skanūs kąsneliai)
Marinuoti svogūnai (Nuotr. Skanus gyvenimas ir Skanūs kąsneliai)
Marinuoti svogūnai (nuotr. 123rf.com)
Marinuoti svogūnai (Nuotr. Skanūs kąsneliai)
Traškūs agurkėliai
REKLAMA