• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Greita, skanu, trašku ir jokių kaitinimų. Tinklaraštininkė Ingrida dalijasi ypatingu paprikų marinatu, kuris, ji sako, tiks ir agurkams. 

21

Greita, skanu, trašku ir jokių kaitinimų. Tinklaraštininkė Ingrida dalijasi ypatingu paprikų marinatu, kuris, ji sako, tiks ir agurkams. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jums reikės: 1 kg paprikos( galit maišyti su agurkeliais), 1 valgomo šaukšto rūpios druskos, 200 gr cukraus, 5 valgomų šaukštų saulegražu aliejaus, 10 skilteliu česnako, 100 ml,acto 9%.

REKLAMA

Papriką supjaustome kubeliais, užpilame druska, pamaišome ir paliekame 2 valandas pastovėti. Po dviejų valandų įdedame nepjaustytas česnako skilteles, supilame cukrų, aliejų ir viską gerai išmaišome, kol nesijaus cukraus grūdelių. Tada pilame actą, išmaišom ir paliekam dar 2 valandoms. 

Po dviejų valandų į iškaitintus, atvėsintus stiklainius dedame papriką ir užsukame. Paprika išlieka traški. 

Šaltinis: Ingridux virtuvėlė. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų