• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Labai pamėgau avinžirnių kepsnelius ir kartą į savaitę būtinai juos gaminu. Kepsneliams avinžirnius galite virti, galite naudoti konservuotus. Pagaminami avinžirnių kepsneliai greitai, receptas nesudėtingas, o svarbiausia, kad jie labai skanūs“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Labai pamėgau avinžirnių kepsnelius ir kartą į savaitę būtinai juos gaminu. Kepsneliams avinžirnius galite virti, galite naudoti konservuotus. Pagaminami avinžirnių kepsneliai greitai, receptas nesudėtingas, o svarbiausia, kad jie labai skanūs“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 1 skardinės konservuotų avinžirnių (265 gr.); 1 morkos; 1–2 brokolių žiedynų (naudojau šaldytus), 1–2 česnako skiltelių; 1 svogūno.

Papildomai kepsneliams reikės: 1 kiaušinio; 2–3 v.š. avižinių miltų arba džiūvesėlių; prieskoninių žolelių; druskos; lydyto sviesto (kepimui).

Keptuvėje ant lydyto sviesto pakepinau burokine trintuve tarkuotą morką ir smulkintą svogūną. Į smulkintuvą subėriau avinžirnius, kepintas daržoves ir brokolius. Susmulkinau.

Į masę įmušiau kiaušinį, subėriau miltus, pagardinau druska, prieskoninėmis žolelėmis. Iš paruoštos masės kepiau kepsnelius ant lydyto sviesto. Kepsneliai iškepti, patiekiau su natūraliu jogurtu. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų