Reikės: 1 skardinės konservuotų avinžirnių (265 gr.); 1 morkos; 1–2 brokolių žiedynų (naudojau šaldytus), 1–2 česnako skiltelių; 1 svogūno.
Papildomai kepsneliams reikės: 1 kiaušinio; 2–3 v.š. avižinių miltų arba džiūvesėlių; prieskoninių žolelių; druskos; lydyto sviesto (kepimui).
Keptuvėje ant lydyto sviesto pakepinau burokine trintuve tarkuotą morką ir smulkintą svogūną. Į smulkintuvą subėriau avinžirnius, kepintas daržoves ir brokolius. Susmulkinau.
Į masę įmušiau kiaušinį, subėriau miltus, pagardinau druska, prieskoninėmis žolelėmis. Iš paruoštos masės kepiau kepsnelius ant lydyto sviesto. Kepsneliai iškepti, patiekiau su natūraliu jogurtu.