Skaniausi mieliniai blynai pagal Audronę: visada išeina minkšti ir purūs

„Aš dažniausiai kepu mielinius blynus, jie visada gaunasi purūs, minkšti ir stori kaip „pagalvėlės“, – juokiasi tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Reikės: 450 gr miltų, 7 gr mielių (sausų), 3 - 4 v.š. cukraus, žiupsnelis druskos, 2 kiaušinių, 500 ml. šilto pieno, 200 gr razinų ir džiovintų spanguolių.

Į dubenį su miltais subėriau mieles, cukrų ir druską. Kiaušinius suplakiau su šiltu pienu ir sumaišiau su miltais. Beliko suberti verdančiu vandeniu nuplikytas razinas ir viską kartu gerai išmaišyti. Dubenį uždengusi laikiau šiltai ~30 minučių.

Tešla labai gerai iškilo, tad beliko kepti mielinius blynelius. Kepiau blynelius keptuvėje su aliejumi, apkepant iš abiejų pusių. Iš nurodytų produktų kiekio gavosi 23 blyneliai.


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų