• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kas gali būti geriau už iškylą gamtoje? Tik iškyla su puikiu maistu! Dar vienoje pavasariškoje TV3 laidoje „La Maistas“ virtuvės šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius suruoš pilnus krepšius netradicinių užkandžių ir patiekalų, kurie pasibuvimą gamtoje pavers tikra gurmaniška švente.

18

Kas gali būti geriau už iškylą gamtoje? Tik iškyla su puikiu maistu! Dar vienoje pavasariškoje TV3 laidoje „La Maistas“ virtuvės šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius suruoš pilnus krepšius netradicinių užkandžių ir patiekalų, kurie pasibuvimą gamtoje pavers tikra gurmaniška švente.

REKLAMA

Laidos „La Maistas“ šefas, grilio entuziastas, Vylius Blauzdavičius iškylai gamtoje gamins lengvai paruošiamą pyragą su daržovėmis ir kietuoju sūriu – „Frittata“, amerikietiškus „Corndog‘us“ ir keptus sūrio suktinukus su šonine.

Vyliaus „Corndog‘ams“ tikrai neliks abejingi mažieji iškylautojai. „Corndog‘ai“ – labai populiarus užkandis Amerikoje, be jo neapsieina daugelis švenčių ir festivalių. Lengvai paruošiamas, skanus ir šiltas, ir šaltas. Jo esmė paprasta – mėgstama dešrelė užmaunama ant pagaliuko, nardinama į tirštą kukurūzų tešlą ir skrudinama aliejuje. Salstelėjusio skonio, traški kukurūzų tešla puikiai dera su dešrele.

Kitas laidos šefas, istorinės virtuvės žinovas, profesionalus virtuvės šefas Tomas Rimydis  pikniko krepšeliui pasiūlys pasigaminti rūkytos vištienos keksiukus ir daržovių suktinukus su sūrio kremu.

„Keksiukus iškylai siūlau su mėsa, kad būtų sočiau, nes gamtoje daug energijos išnaudojame. Galima juos ir su daržovėmis gaminti“, – sakė T. Rimydis.

Dar daugiau gardžių receptų ir praktinių patarimų – „La Maistas“ laidoje – sekmadienį 9 val. per TV3 ir www.lamaistas.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų