• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ apkeliavo jau kone visą Lietuvą, todėl šįkart pakvietė į savo namus ir supažindino su savo žmona Egle. Jie ne tik aprodė savo namus, bet ir gamino gardžius patiekalus. Gian Luca parodė, kaip pasigaminti gardžią jautienos kišenę, įdarytą grybų padažu.

Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ apkeliavo jau kone visą Lietuvą, todėl šįkart pakvietė į savo namus ir supažindino su savo žmona Egle. Jie ne tik aprodė savo namus, bet ir gamino gardžius patiekalus. Gian Luca parodė, kaip pasigaminti gardžią jautienos kišenę, įdarytą grybų padažu.

REKLAMA

Visa Gian Lucos ir Eglės šeima prisijungė prie TV3 ir „Vinted“ iniciatyvos „Kiekvienas žingsnis svarbus“, kurios tikslas – skatinti gyventi sąmoningiau.

Vienas iš būdų – nebenaudojamus daiktus perleisti kitiems, taip jiems suteikiant antrą gyvenimą. Jų šeimai tai itin svarbu, nes jų šeimoje – trys sparčiai augantys vaikučiai.

Antrą gyvenimą jie suteikia ne tik išaugtiems drabužiams, bet ir vaikų nebenaudojamiems žaislams.

REKLAMA
REKLAMA

Aprodę savo namus ir pratuštinę spintas, jiedu patraukė į virtuvę. Čia Gian Luca išdavė, kur slypi jų ilgos meilės paslaptis: jiedu beveik niekada negamina kartu.

REKLAMA

Tačiau šįkart jie virtuvėje sukosi kartu ir abu gamino po gardų patiekalą. Gian Luca parodė, kaip pasigaminti jautienos kišenę, įdarytą grybų padažu.

Jautienos kišenė, įdaryta grybų padažu

Reikės: 3 vnt. 60 dienų brandinimo jautienos „Feel the beef“; 100 g pievagrybių; 100 ml baltojo vyno; 50 g Fontina Val d'Aosta sūrio; saujos petražolių; saujos pistacijų; 20 g sviesto; druskos; pipirų.

REKLAMA
REKLAMA

Į įkaitintą keptuvę įdedame skiltelę česnako ir beriame pjaustytus pievagrybius. Viską gerai pakepiname ir dedame smulkintas šviežias petražoles. Pagardiname druska ir pipirais. Gerai apkepus, įpilame šlakelį baltojo vyno, leidžiame pasitroškinti.

Jautienoje padarome įpjovas, į kurias dėsime įdarą. Maisto smulkintuvo pagalba sumalame troškintus grybus ir jais įdarome jautieną.

Perveriame mediniu iešmeliu ir kepame įkaitintoje, sviestu pateptoje, keptuvėje iš abiejų pusių po 4-5 minutes. Pagardiname kepintomis pistacijomis. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų