• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Labai panašus receptas kaip mano mamos, man aną kartą darant ji ir liepė naudoti acto esenciją, bet aš pabijojau, šį kartą pasitikiu Jolantos receptu“, – sako tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė. 

„Labai panašus receptas kaip mano mamos, man aną kartą darant ji ir liepė naudoti acto esenciją, bet aš pabijojau, šį kartą pasitikiu Jolantos receptu“, – sako tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė. 

REKLAMA

Ingredientai: krapai; serbentų; vyšnių; krienų lapai; česnakas; lauro lapeliai; pipirai; 1 v.š. acto esencijos; 2 v.š. cukraus; 1 v.š. druskos; 1 l vandens.

Receptas

Į stiklainiukus sudėti nublanširuotus agurkėlius, krapus, česnako skilteles, pipirus, po kelis skirtingus lapelius. Užvirti marinatą, (vanduo, druska, cukrus) supilti ant agurkų, pridengti dangteliais ir palaikyti kol gerokai atvės.

Nupilti skystį atgal į puodą, pilti acto esenciją dar kartą užvirinti, ir užpylus verdančiu marinatu, uždaryti. Skanaus!

 

Kur gauti tikros druskos? Koduota himalaju netinka. O gal nežino ta bobele?
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų