Ingredientai:
- 2 l riebaus kefyro;
- 1 stiklainis marinuotų burokėlių;
- 300 g agurkų;
- pundelis krapų;
- pundelis svogūno laiškų;
- 3-4 rauginti agurkai (vidutinio dydžio);
- 4 kiaušiniai;
- pagal skonį citrinos sulčių;
- druskos ir pipirų.
Šaltibarščių receptas
Krapus ir svogūnus susmulkinkite, pabarstykite druska ir gerai rankomis išmaišykite. Į dubenį dėkite tarkuotus agurkus, tarkuotus raugintus agurkus, burokėlius su visu skysčiu, kefyrą, druską, pipirus, sudėkite krapų ir svogūnų mišinį. Į lėkštes pilkite šaltibarščių ir įdėkite po pusę virto kiaušinio.
P. S. kiaušinius galite susmulkinti ir sudėti į pačius šaltibarščius. Valgome su virtomis arba keptomis bulvėmis.











































































































































































































































































































