Grybų paštetas
Šią savaitę pristatome greito ir lengvo pagaminimo grybų paštetą.
Ko reikės:
- 400gr pievagrybių;
- 1 svogūnas;
- indelio sviestiniu pupelių;
- 40gr kokosų sviesto/aliejaus;
- druska, pipirai.
Kaip gaminti:
- Supjaustyti grybus ir svogūną, įkaitinti keptuvę su aliejumi ir juos pakepinti.
- Sudėti visus ingredientus į blenderį (galima palikti pievagrybių griežinėlių serviravimui) ir sublenderiuoti
- Serviruoti ant čiabatos arba bagetės duonos su pasirinktinais garnyrais, pavyzdžiui, pievagrybiais ir krapais.
Skanaus!
Šių receptų publikavimas – ne pelno siekiančios organizacijos „Gyvi gali“ projekto „Nori gali“ dalis. Projektas įkvepia augalinio – sotaus ir skanaus – maisto atradimams. Kiekvieną savaitę mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių receptų! Už šios savaitės receptą dėkojame tinklaraščiui Julchiko receptai.