• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ir kas pasakys, kad šios kopūstų salotos prie pietų kepsnio nėra nuostabios? Grūmojate, kad su majonezu? Na ir kas? Juk ne kasdien. O kartais taip gera, mišrainę gardinti juo. Tiesa man labai patiko į kopūsto į draugiją dar ir ropę pakviesti. Tikrai labai geras skonių derinys ir balansas. Juk valgykime kuo daugiau ir įvairesnių daržovių. Nepamirškime tai, ką augino mūsų močiutės savo daržuose“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Ir kas pasakys, kad šios kopūstų salotos prie pietų kepsnio nėra nuostabios? Grūmojate, kad su majonezu? Na ir kas? Juk ne kasdien. O kartais taip gera, mišrainę gardinti juo. Tiesa man labai patiko į kopūsto į draugiją dar ir ropę pakviesti. Tikrai labai geras skonių derinys ir balansas. Juk valgykime kuo daugiau ir įvairesnių daržovių. Nepamirškime tai, ką augino mūsų močiutės savo daržuose“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 4. Užtruksite apie 10 min: 0,5 baltagūžio kopūsto; 2 morkos; 1 ropė; 1 obuolys.

Padažas: 1 v. š. kaparėlių; 4 maži marinuoti agurkėliai; 1 v. š. garstyčių; 1 skiltelė česnako; 4 v. š. majonezo.

Mišrainės receptas

Kopūstą supjaustome ruoželiais, morkas, ropę ir obuolį sutrakuojame šiaudeliais. Padažui skirtus produktus sumaišome. Gardiname salotas.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų