• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gana dažnai namuose gaminu vienokias ar kitokias salotas, mišraines. Visada sakau: yra salotų, yra kas valgyti. Salotos, mišrainės puikiai tinka kaip garnyras prie mėsos ar žuvies patiekalų, valgyti su duonos riekele arba nusinešti į darbą. Žodžiu, vieni pliusai“, rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Gana dažnai namuose gaminu vienokias ar kitokias salotas, mišraines. Visada sakau: yra salotų, yra kas valgyti. Salotos, mišrainės puikiai tinka kaip garnyras prie mėsos ar žuvies patiekalų, valgyti su duonos riekele arba nusinešti į darbą. Žodžiu, vieni pliusai“, rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

 

Reikės: dešros, konservuotų žirnelių, konservuotų kukurūzų, morkos (žalios), šviežio agurko, raudono svogūno, majonezo.

Mišrainės receptas

Dešrą, morką, agurką, supjausčiau kiek įmanoma plonesniais šiaudeliais, svogūną susmulkinau. Į dubenį sudėjau pjaustytus produktus, subėriau žirnelius, kukurūzus, pagardinau majonezu ir išmaišiau. Viskas. Salotos pagamintos. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų