Reikės:
- 100 g krabų lazdelių, supjaustytų;
- 1 maža skardinė konservuotų kukurūzų;
- 3 didesni arba 4 mažesni marinuoti agurkėliai.
Padažas:
- 1 šaukštas lengvo majonezo;
- 1 šaukštas graikiško jogurto;
- 1/2 šaukštelio druskos (arba daugiau pagal skonį);
- žiupsnelis česnako miltelių;
- 1-2 šaukštai smulkintų šviežių krapų (nebūtina).
Mažame dubenyje sumaišykite padažo ingredientus ir išmaišykite.
Į dubenį sudėkite susmulkintas krabų lazdeles, marinuotus agurkėlius ir kukurūzus. Užpilkite padažu. Išmaišykite, kol viskas susimaišys. Patiekite.
P. S. kad salotos nebūtų vandeningos, gerai nuvarvinkite skystį nuo agurkėlių ir kukurūzų.
Jei norite švelnesnio skonio, nedėkite majonezo, o maišykite tik su jogurtu.
Sandariai uždarius salotas šaldytuve galite laikyti 3-4 dienas.











































































































































































































































































































