Vištienos užkandis
- Ingredientai
400-500g vištienos filė (vidinė);
2 vnt šviežia raudona aitrioji paprika(arba malta paprika 1-2šaukšteliai);
3 skiltelės česnako;
45 ml citrinų sultys (viena didelė);
1 a.š. malta kalendra;
50g kvietiniai miltai;
2 kiaušiniai;
70 g malti džiūvesėliai;
žiupsnelis druskos.- Gaminimas
-
Iš vištienos filė išpjaustykite sausgysles ir perpjauti per pusę. Įspaudžiame česnaką ir sumalame papriką, įspaužiame citrinų sultys ir įberiame druską. Viską išmaišome ir paliekame marinuotis šaldytuve maždaug 30-45 min. Vėliau išplakame kiaušinį ir įberiame truputėlį miltų. Imame vištienos gabalėlius, įmerkiame į tešlą, apvoliojame džiūvesėliuose ir dedame į įkaitusį aliejų.
Gairės: Vištienos užkandis, aitrioji paprika, malta kalendra, kiaušiniai, kvietiniai miltai, druska, česnakas.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|


