Makaronai su lašiša
- Ingredientai
- 1 citrina; 
 100 g krapų
 250 g lašišos;
 500 g makaronų;
 prieskoniai.
- Gaminimas
-  Makaronus išverdame, kol verda makaronai susipjaustome lašišą ir krapukus. Išvirtus makaronus nuvarviname ir supilame į keptuvę, sudedame ir lašišą, pabarstome turimais prieskoniais, pipiriukais, druskyte ar vegeta. Pakepame apie 5 minutes. Dedame į lėkštę, apibarstome krapais ir pašlakstome citrinos sultymis. 
Gairės: citrina, krapai, lašiša, makaronai, prieskoniai.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
| 
 | 
 | 
 
  Įdarytos vištienos kulšelės su faršu
 
  
  
  
  
  
| Išimti iš vištienos kulšių kaulą ir į jo vietą prikimšti suprieskoniuotą... | 
 
  Žuvies filė ,,pataluose"
 
  
  
  
  
  
| Pirmiausia pasiruošti žuvies filė. ištrinti su prieskoniais.Kokius rinktis - jau priklauso nuo jūsų.... | 
 
  Pievagrybių užkepėlė
 
  
  
  
  
  
| Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar... | 
 
  Daržovės su mėsa ir traškia sūrio plutele
 
  
  
  
  
  
| Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais ir dedame į skardą, apšlakstome trupučiu aliejaus ir pabarstome... | 
 
  Kalakutiena su daržovėmis
 
  
  
  
  
  
| Kalakuto ketvirtį apibarstyti paukštienos prieskoniais be druskos, įspausti porą skiltelių česnako ir... | 
 
  Atominis troškinys
 
  
  
  
  
  
| Išverdamos pupelės, nuskutamos morkos, nulupami česnakai. Morkos pjaustomos griežinėliais, jeigu morka... | 
 
  Troškinti vištų skrandukai
 
  
  
  
  
  
| Vištų skrandukus išverdame (verdant galima dėti vegetos, pipirų žirnelių ir kelis lauro lapelius).... | 
 
  Lydekai paliepus
 
  
  
  
  
  
| Upėtakį suprieskoniaujam su žuvies prieskoniais sumaišytais su žiupsneliu juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų, bei... | 
 
  Kepta menkė tešloje
 
  
  
  
  
  
| Menkė supjaustoma gabalėliais ir ištrinama prieskoniais, bei česnaku. Kiaušiniai išplakami,... | 
 
  Namie kepta pica
 
  
  
  
  
  
| Sviestą išlydome, visus produktus suminkome ir iškočiojame norimą pagrindą. Ant iškočioto picos... | 
 
  Pica "Havajų"
 
  
  
  
  
  
| Užsiminkome mielinę tešlą ir paliekame, kad pakiltų. Tada ją perminkome ir plonai iškočioję dedame į... | 
 
  Bulviniai blynai su dešrelėm
 
  
  
  
  
  
| Nuskutus ir bulves įpilti pusę stiklinės pieno, įdėti prieskonius, kiaušinį. Dešreles supjaustyti... | 
 
  Klasikinis čenakas
 
  
  
  
  
  
| Supjaustykite mėsą ir daržoves kubeliais ir paprieskoniuokite mėgiamais prieskoniais. Į indelį dėkite po lauro lapą,... | 
 
  Apelsinų skonio upėtakis
 
  
  
  
  
  
| Sumaišyti visus marinatui skirtus produktus, išskyrus aliejų, ir pavirti. Kai šiek tiek... | 
 
  Aštri mėsytė
 
  
  
  
  
  
| Nuskutame morkas ir bulves ir supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Aš morkas pjausčiau juostelėmis, o... | 
PUSLAPIAI: 
    
  
  
 

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 