Kepta kiaulės karka
- Ingredientai
Druska;
1 pakelis garstyčių padažo;
juodieji pipirai;
kiaulienos kulniukas;
0.5 svogūno.- Gaminimas
-
Visų pirma įtrinti karką su druska ir pipirais, pastatyti marinuotis 1 dienai. Tada į šaltą vandenį ir virti. Kad ta karka būtų kvapnesnė, į puodą dar įmesti svogūno galvą, česnako kelias skilteles, lauro lapelių. Kai jau ji išverda, išspausti kelias česnako skilteles, pabarstyti pipirais ir ištepkite garstyčiomis. Statyti kepti į orkaitę, kol apskrunda. Iškepta karka valgoma su: svogūnų ir acto salotomis, pomidorų padažu, juoda duona ar bulvėmis, agurkais ir pomidorais.
Gairės: druska, garstyčių padažas, juodieji pipirai, kiaulienos kulniukas, svogūnas.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|
Moliūgų mišrainė žiemai
| Daržoves pjaustyti stambiai, kad išliktų traškios tik čili pipiriuką labai smulkiai,dedame į puodą ir... |
Sultys "Mograna"
| Morkos ir vaisiai išspaudžiami, sultys sumaišomos. Proporcijos maždaug: 50 proc. morkų sultys, 20... |
Obuolių kompotas
| Nusiskutam obuolius perpjaunam į 4 dalis ir išimam sėklas, (galima ir neskusti, kaip kam patinka). Tokius... |
Obuolių gira
| Obuolius nuplauti ir supjaustyti skiltelėmis ir užpylus 10 litrų vandens, užvirinti. Nukėlus puodą nuo ugnies... |
Varškės ir uogų kokteilis
| Visus ingredientus, išskyrus trintas uogas (braškes, žemuogės, mėlynes, avietės), dedame į blenderį ir... |
Paslaptingas apelsinas
| Atšaldykite kavą. Į plakiklį sudėkite visus ingredientus, gerai išplakite. Stiklinę ar taurę... |
Burokėlių kokteiliukas
| Taigi jei turite sulčiaspaudę imat du vidutinius burokėlius ir išspaudžiate sultis. Jei neturite... |
Citrusinis kavos likeris
| Imame citriną ir apelsiną su visom žievelėm ir švariai nuplauname tada subadome po 44 kartus. Dedame į... |
Naminė gira
| Pakepiname duoną iš abiejų pusių. Į maždaug 10 l indą sudedame keptą duoną bei užpilame karštu... |
Širšių medus
| Išplakame trynius, supilame indelį kondensuoto pieno. Gerai išmaišome ar paplakame, tada po... |
Kreminis likeris
| Grietinėlę su kava, kakava bei cukriukais užviriname ir paliekame atvėsti. Kai atvėsta, įmaišome... |
Naminės pomidorų sultys
| Pomidorus nulupti, iš obuolių išimti sėklas, palieku neluptus; sau dedu paprikos arba čilio;... |
Morkų likeris
| Morkas sutarkuoti per burokinę tarką; užpilti cukrumi, degtine; įmesti čili pipirą; labai tiks cinamonas... |
PUSLAPIAI:


