Vyriškos salotos
- Ingredientai
2 kiaulienos liežuvių, arba jautienos širdis – 400 g;
300 g pievagrybių;
2 agurkai;
majonezas;
druska;
pipirai pagal skonį;
70 g natūralaus jogurto;
,,Kotanyi“ gaiviųjų salotų prieskoniai.- Gaminimas
-
Jautienos širdį arba kiaulienos liežuvius verdame ne mažiau kaip 2 val. Pievagrybius supjaustome šiaudeliais ir šiek tiek apkepame. Agurką ir jautienos širdį arba kiaulienos liežuvius taip pat supjaustome šiaudeliais. Viską sudedame į vieną indą ir užpilame padažu, pagamintu iš prieskonių, natūralaus jogurto ir majonezo.
Gairės: Kiaulienos liežuvis, jautienos širdis, pievagrybiai, agurkai, majonezas, druska, jogurtas, Kotanyi salotų prieskoniai.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|
Meksikiečių salotos
| Visus produktus išplakame ir gauname marinatą. Išvalome krevetes. Jas užpilame paruoštu... |
Krevečių salotos su kriaušėmis
| Krevetes perpilkite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Nuplautas ir nuluptas kriaušes supjaustykite... |
Graikiškos salotos
| Pomidorus nuplauti, nusausinti ir supjaustyti skiltelėmis. Agurką nuplauti, nulupti ir supjaustyti kubeliais.... |
Salotos su lino sėklomis
| Kininį grybą užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti 30 min. Iš visų ingridientų pagaminti padažą. Salotų lapus... |
Pomidorų salotos su Mocarela
| Pomidorus, sūrį supjaustome griežinėliais. Sudėlioti pomidorų ir Mocarelos griežinėlius galite kaip tik norite.... |
Ryžių salotos
| Išvirti ir ataušinti ryžius. Kubeliais supjaustyti krabų lazdeles. Ryžius, supjaustytas krabų lazdeles... |
Pusrytinės gaivios salotos
| Smulkintus kubeliais vaisius sumaišyti su varške. Pagal skonį galima apsibarstyti cukrumi. Puikios... |
Tuno salotos
| Kietai išvirkite kiaušinius. Nuplaukite ir nusausinkite salotų lapus, suplėšykite juos... |
Makaronų salotos su žuvimi
| Padažui: 200 ml neriebaus majonezo, 100ml natūralaus jogurto, ½ šaukštelio kario, druskos,... |
Vištienos salotos su ananasais
| Vištienos krūtinėlę išvirti ir supjaustyti kubeliais. Ananasus supjaustyti kubeliais, žirnelius... |
Salotos su triušiena ir mandarinais
| Triušienos mėsą reikia išvirti, druskos įdėti pagal skonį. Išvirtą mėsą, mandarinus ir ananasus... |
Šventinė mišrainė su liežuviu
| Virtą liežuvį supjaustom kubeliais ir pakepinam. Į dubenį dedame nusunktus žirnelius, pjaustytus kiaušinius,... |
Mišrainė su perlinėmis kruopomis ir liežuviu
| Liežuvį supjaustom smulkiais kubeliais, sumaišom su perlinėmis kruopomis. Dedam smulkiai supjaustytą... |
Salotinis „Gulbių ežeras"
| Pirmiausia gaminamas padažas. Po kelis žalumynus reikia pasilikti papuošimui. Šiek tiek pasūdytame... |
PUSLAPIAI:


