TV PROGRAMA

Pirmadienis, gegužės 6 d.
06:00
Delfinų sala

06:00 Delfinų sala

Pavadinimas originalo kalba: Dolphin Island

Šalis, metai: Bahamų salos, 2021

Žanras: Filmai, drama

Aktoriai: Bob Bledsoe, Aaron Burrows, Annette Lovrien Duncan, Conrad Forbes, Margaret Hogan

Prieš dešimtmetį Anabelės tėvai žuvo autokatastrofoje. Nuo tada ją globoja mylimas senelis. Žvejyba užsiimantis senelis gyvena pasakiškose Karibų salose. Saulės, šypsenų ir pribloškiančio kraštovaizdžio kupinoje saloje paauglė randa ne tik nusiraminimą, bet ir naujus draugus. Geriausiu Anabelės draugu tampa visų numylėtas delfinas Mitzis. Senelio ir anūkės gyvenimas primena laimingą pasaką. Laisvu laiku nuo pamokų Anabelė gelbsti žvejyboje ir parduotuvėlėje. Kada tik panorėjusi mėgaujasi maudynėmis ir iškylomis. O pažintis su socialinės darbuotojos Desarėjos sūnumi Jonahu perauga į abipusę simpatiją. Deja, rojų primenančio gyvenimo pamatai sudreba. Į salą atkeliauja Anabelės seneliai iš motinos pusės. Kartu su šeimos advokatu jie pasiryžę grąžinti anūkę į Niujorką. Iniciavę globos persvarstymą, seneliai iš Niujorko išgirsta taip trokštamą nuosprendį. Teismo sprendimu Anabelė privalo vykti su jais. Sukrėsta tokios naujienos Anabelė pavagia prieplaukoje prišvartuotą katerį ir išplaukia. Katastrofos nuojauta tvyro visoje saloje ir nelaimės nuojauta netrunka tapti tikrove. Kateris, kuriuo plaukia Anabelė, užsidega. Ar ištikimasis delfinas sugebės išgelbėti mergaitę? Ar bendruomenės rūpestis dėl Anabelės bus pakankamas įrodymas, kad jos namai yra čia, saloje.
07:55
Veidrodėli, veidrodėli

07:55 Veidrodėli, veidrodėli

Pavadinimas originalo kalba: Mirror, Mirror

Šalis, metai: JAV, 2012

Žanras: Filmai, drama

Aktoriai: Lily Collins, Džulija Roberts, Armie Hammer, Šonas Bynas, Nathan Lane

Kerinčio grožio baltaveidė princesė Snieguolė ir Piktoji Karalienė – kuriai atiteks princo širdis ir karalystės sostas? Įstabaus grožio režisieriaus Tarsemo Singho vizualiniai triukai, iki tobulybės nušlifuoti kadrai, didybe dangų remiantys rūmai, prašmatnios puotos, kvapą gniaužiančios suknelės, tituluojamos "puošniausiomis kino istorijoje", charizmatiški personažai, pasakiški kraštovaizdžiai ir magija nepaliks abejingų.
10:00
Šrekas Trečiasis

10:00 Šrekas Trečiasis

Pavadinimas originalo kalba: Shrek the Third

Šalis, metai: JAV, 2007

Žanras: Filmai, komedija

Aktoriai: Mike Myers, Cameron Diaz, Eddie Murphy, Antonio Banderas, Džuli Andrus

Kuomet Šrekas vedė princesę Fioną, jis visai nenorėjo valdyti karalystės. Vis dėlto kai jo uošvis, karalius Haroldas, suserga, Šrekui tenka imtis valdovo pareigų. Nenorėdamas apleisti mylimos pelkės, tačiau negalėdamas nuvilti žmonos ir visos karalystės, Šrekas ima ieškoti išeities. O išeitis yra – Artūras, Fionos pusbrolis. Tiesa, apie galimybę valdyti karalystę Artūras dar nieko nežino. Užtat Šrekas su ištikimais kompanionais – Asilu ir Batuotu Katinu – iškeliauja jam to pranešti. Šrekui išvykus, karalystė praktiškai lieka be valdovo, neskaitant tik sergančio karaliaus Haroldo. Žavusis Princas ima regzti sosto užgrobimo planus. Užkirsti kelią piktiems jo kėslams gali tik princesė Fiona.
11:50
Ogliai

11:50 Ogliai

Pavadinimas originalo kalba: Smelliville

Šalis, metai: Vokietija, 2021

Žanras: Filmai, visai šeimai

Aktoriai: Annemarie Carpendale, Wayne Carpendale, Monika Müller-Heusch, Gordon Piedesack, Gabi Franke

Ieškodami naujų namų, Ogliai atsiduria gražiame, ramiame Smirdamiesčio kaime. Deja, Smirdamiestis turi vieną problemą: nosį riečiantį sąvartyną. Ogliai pasiraitoja rankoves ir skuba spręsti užklupusios bėdos!
13:35
Tūkstančiai mylių iki tavęs

13:35 Tūkstančiai mylių iki tavęs

Pavadinimas originalo kalba: The Space Between Us

Šalis, metai: JAV, 2017

Žanras: Filmai, drama

Aktoriai: Garis Oldmanas, Asa Butterfield, Carla Gugino, Britt Robertson, BD Wong

Gardneris (Asa Butterfield) užaugo Marse, eksperimentinėje kosminėje bazėje. Jis ilgai internetu susirašinėjo su mergina. Dabar Gardneris grįžta į Žemę, kad susitiktų su ja ir rastų savo tėvą.
16:00
Šanchajaus riteriai

16:00 Šanchajaus riteriai

Pavadinimas originalo kalba: Shanghai Knights

Šalis, metai: JAV, 2003

Žanras: Filmai, veiksmo

Aktoriai: Jackie Chan, Owen Wilson, Tom Fisher, Aidan Gillen, Fann Wong

Kinų sukilėlis nužudo atsiskyrėlį Čono tėvą ir pasprunka į Angliją. Čonas ir Rojus iškeliauja į Londoną ketindami keršyti. Čono sesuo Lin siekia to paties. Ji atskleidžia pasaulinio masto sąmokslą nužudyti karališkąją šeimą. Tačiau nieks ja netiki...
18:30
TV3 žinios
122 serija

18:30 TV3 žinios

Pavadinimas originalo kalba: TV3 žinios

Šalis, metai: Lietuva, 2024

Žanras: Žinios

Serija: 122

TV3 žinios tai dinamiška, kiekvienam svarbi, objektyviai ir suprantamai pateikta informacija. synopsis: TV3 žinios tai dinamiška, kiekvienam svarbi, objektyviai ir suprantamai pateikta informacija.
19:20
TV3 sportas

19:20 TV3 sportas

Pavadinimas originalo kalba: TV3 sportas

Šalis, metai: Lietuva, 2024

Žanras: Žinios

Lietuvos ir pasaulio sporto naujienos.
19:27
TV3 orai
122 serija

19:27 TV3 orai

Pavadinimas originalo kalba: TV3 orai

Šalis, metai: Lietuva, 2024

Žanras: Žinios

Serija: 122

Informaciją apie orus pristato sinoptikas Naglis Šulija.
19:30
Volterio Mičio slaptas gyvenimas

19:30 Volterio Mičio slaptas gyvenimas

Pavadinimas originalo kalba: The Secret Life of Walter Mitty

Šalis, metai: JAV, 2013

Žanras: Filmai, drama

Aktoriai: Ben Stiller, Kristen Wiig, Širlė Maklein, Adam Scott, Kathryn Hahn

Tai klasikinė Jameso Thurberio istorija apie svajoklį, kuris nuo savo nykaus gyvenimo slepiasi fantazijų pasaulyje, kupiname žygdarbių, romantikos ir veiksmo. Kai jo ir jo bendradarbės darbui kyla grėsmė, Volteris pagaliau ryžtasi grįžti į tikrovę ir leistis į nepaprastą kelionę, kurioje patiria tokių nuotykių, apie kokius net nebūtų svajojęs. Filmą "Volterio Mičio slaptas gyvenimas" surežisavo ir jame pagrindinį vaidmenį vaidina Ben'as Stiller'is.
21:50
Vyras už pinigus

21:50 Vyras už pinigus

Pavadinimas originalo kalba: Vyras uz pinigus

Šalis, metai: Lietuva, 2021

Žanras: Filmai, melodrama

Aktoriai: Sandra Daukšaitė-Petrulėnė, Justinas Jankevičius, Giedrė Mockeliūnaitė

Nuotaikinga romantinė komedija apie pinigus ir mokesčius, bei iš to išsirutuliojančią meilę. Kuomet atkakli mokesčių inspektorė (akt. Sandra Daukšaitė-Petrulėnė) imasi dar vieno tyrimo, galinčio lemti didžiulį karjeros šuolį, žavusis mokesčių slėpėjas (akt. Justinas Jankevičius) primindamas tikrąsias vertybes tik apsunkina visą tyrimo eigą.
00:00
Bornas. Absoliutus pranašumas

00:00 Bornas. Absoliutus pranašumas

Pavadinimas originalo kalba: The Bourne Supremacy

Šalis, metai: JAV, 2004

Žanras: Filmai, veiksmo

Aktoriai: Metas Deimonas, Franka Potente, Joan Allen, Brian Cox, Julia Stiles

Antrojoje trilogijos dalyje buvusį CŽV agentą Džeisoną Borną (akt. Matt Damon) kamuoja atminties sutrikimai. Jis pamena daugybę praeities įvykių, tačiau nežino kurie iš jų tikri, o kurie jo vaizduotės vaisiai. Sulėtėjusį Borno gyvenimo tempą dar labiau sutrikdo incidentas, kurio metu nužudoma jo mylimoji Marija (akt. Franka Potente)...
02:20
Havajai 5.0
7 sezonas, 8 serija

02:20 Havajai 5.0

Pavadinimas originalo kalba: Hawaii Five-0

Šalis, metai: JAV, 2016

Žanras: Serialai, veiksmo

Sezonas: 7

Serija: 8

Aktoriai: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Jorge Garcia, Chi McBride, Daniel Dae Kim

Egzotiškieji Havajai slepia ne tik linksmybes, bet ir nusikaltimus. Narplioti juos, pačius įvairiausius – nuo pagrobimų iki terorizmo – paskirta mažai Havajų policijos grupei, kuriai vadovauja leitenantas Styvas Makgaretas, buvęs laivyno pareigūnas.
03:25
Pirmieji pasimatymai
7 sezonas, 11 serija

03:25 Pirmieji pasimatymai

Pavadinimas originalo kalba: First Dates

Šalis, metai: Didžioji Britanija, 2017

Žanras: Realybės šou

Sezonas: 7

Serija: 11

Žiūrovai kviečiami nuotaikingai stebėti pirmuosius nepažįstamų žmonių pasimatymus restorane. Jaudulys, netikėti klausimai vienas kitam ir verdiktas, nulemsiantis, ar įvyks antrasis pasimatymas.
04:30
Jausmų audros
184 serija

04:30 Jausmų audros

Pavadinimas originalo kalba: Hercai

Žanras: Serialai, drama

Serija: 184

Aktoriai: Akin Akinözü, Ebru Sahin, Gülçin Şantırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel

Močiutės užaugintas Miranas kasdien girdėjo pasakojimą apie siaubingą tėvų lemtį.
05:25
Goldbergai
1 sezonas, 3 serija

05:25 Goldbergai

Pavadinimas originalo kalba: The Goldbergs

Šalis, metai: JAV, 2013

Žanras: Serialai, komedija

Sezonas: 1

Serija: 3

Aktoriai: Wendi McLendon-Covey, Sean Giambrone, Troy Gentile, Hayley Orrantia, George Segal

Ginkluotas savo tėvų kamera, vienuolikmetis Adamas Goldbergas pradeda filmų kūrimo karjerą dokumentuodamas savo šeimos gyvenimą. Seriale susipažinsime su devintojo dešimtmečio priemiestyje gyvenančias Goldbergais. Namų siela - valdingoji Beverlė, kuri kontroliuoja visus vaikų žingsnius, geriausiai žino, kokia apranga tinkama ir kaip sutaikyti besivaidijančius šeimynykščius. Ji net nenutuokia, kas yra privatumas, todėl gali bet kurią akimirką įsiveržti į vonios kambary ar miegamąjį. Šeimos galva Murėjus Goldbergas turi tvirtą nuomonę visas klausimais, tad dažnai užsiplieskia lyg degtukas, jei reikalai pakrypsta ne jo naudai. Pagrindinės jo pareigos namuose – žiūrėti televizorių. Ir tuo metu bet koks sutrukdymas gali reikšti tik vieną – didelį konfliktą. Žinoma, mylimai dukrelei jis negali atsispirti. O septyniolikmetė Erika tikrai puikiai išnaudoja šią tėvo silpnybę. Maištinga paauglė stebuklingai manipuliuoja ne tik tėveliu, bet ir visais kitais šeimos nariais. Tą patvirtinti gali šešiolikmetis Adamo ir Erikos brolis Baris. Jaunuolis trokšta išmokti vairuoti, tačiau gimtadienio proga iš namiškių gauna ne automobilio raktelius, o medalioną su mamytės nuotrauka. Tai velniškai glumina! Nuo ryto iki vakaro besitęsiantys nuotykiai, juokingos situacijos, iš koto verčiantys poelgiai – visa tai jums pažada charizmatiškieji Goldbergai.
06:00
Galingieji reindžeriai. Dinozaurų įniršis
28 sezonas, 16 serija

06:00 Galingieji reindžeriai. Dinozaurų įniršis

Pavadinimas originalo kalba: Power Rangers Dino Fury

Šalis, metai: JAV, 2021

Žanras: Serialai, veiksmo

Sezonas: 28

Serija: 16

Į žūtbūtinę kovą su priešistoriniais dinozaurais stoja nauja galingųjų reindžerių komanda.
Į viršų