15 hektarų sodyboje vyrų nuo šiol kiekvieną sekmadienį lauks dar nepatirti iššūkiai ir nuotykiai. O svarbiausia, kad niekas čia nebus suvaidinta.
„Čia – ne „Instagramas. Čia – tikras gyvenimas, tikros statybos, tikras maistas ir tikri ginčai“, – sako Vylius.
Kiekvienoje laidos serijoje žiūrovų laukia ne tik naujas kulinarinis eksperimentas, bet ir senų tradicijų prikėlimas, o kartais – ir geras barnis dėl kiaušinių plakimo tvarkos. Bus juoko, bus ir keiksmažodžių (cenzūruotų). Ką jau kalbėti apie prakaitą ar gerą maistą...
O, kaip sako pats Vylius, ši laida skirta visiems tiems, kuriems norisi pamatyti, kaip gimsta tikras kaimo gyvenimas – su visais jo kvapais, skoniais ir chaosu.
Jau šį sekmadienį, pirmojoje laidoje, du bičiuliai ne tik atvyks į sodybą, bet ir imsis pirmų darbų. Tiesa, lengva nebus...
„Neįsivaizduoju, kodėl aš čia įsivėliau. Čia yra visiška katastrofa. Vylių pažįstu jau seniai, tačiau jis dar niekuomet negyveno name, nežino, kas yra vaikščiojimas aplink namą ir tie visi ūkiniai reikalai“, – pripažins Vitalijus.
Pirmiausiai draugai nuspręs apsitvarkyti namus, o tuomet sukirs rankomis, kurio sodas – jaunas ar senas – atrodys geriau. O taip pat jiems teks nuspręsti ir tai, ką daryti su visus medžius nugraužiančiais, užtvanką statančiais bebrais...
Taip pat jie sulauks ir pirmųjų svečių, su kuriais spręs kiemo klausimą. Tiesa, čia Vyliaus ir Vitalijau nuomonės dažnai išsiskirs, nes vienas žvelgs realistiškai, o kitas – perdėtai optimistiškai. Neverta stebėtis, kad dėl to tarp draugų jau atsiras ir pirmųjų nesutarimų...
O sunkius darbus vainikuos Vyliaus ruošta kiaulienos šoninė su kopūstais. Kaip rezultatą įvertins bičiulis Vitalijus? Visa tai pamatysite jau šį sekmadienį.
„Ūkio šefas“ – sekmadieniais, 9 val. per TV3!
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!