ūkio šefas
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „ūkio šefas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „ūkio šefas“.
Bitininkai sugriovė populiarų mitą apie medų: paaiškino, ką byloja jo kietumas
Kai verslą įkuria du identiški broliai dvyniai, negali nesisekti – svarbiausia stipri lyg kumštis komanda ir meilė tam, ką darai. TV3 laidos „Ūkio šefas“ vedėjas Vylius Blauzdavičius apsilankė brolių Igno ir Viliaus Jackevičių medaus ūkyje. Kaip teigia pats laidos vedėjas, jų verslas – pavyzdys, ką ūkininkams reiškia jaunatviškas požiūris. „Brolių medus“ keliauja po visą pasaulį, o kartu su juo – ir Lietuvos vardas.
Pasakė, kodėl braškės būna karčios: tai lemia 1 veiksnys
Kvapnios, saldžios, sultingos – be braškių turbūt daugelis neįsivaizduoja vasaros. Taigi, ši TV3 „Ūkio šefas“ laida skirta šioms nuostabioms vasaros uogoms. Laidos vedėjas Vylius Blauzdavičius lankysis braškių ūkyje Šiaulių rajone, kuriame sužinos daug įdomių dalykų apie braškes ir gamins netradicinius patiekalus su šiomis vasariškomis uogomis. Kaip visada, Vylius nepagailės ir daug praktiškų kulinarinių patarimų.
Rokiškio rajoną garsinantis Ilzenbergo dvaras: sužinokite, kodėl verta apsilankyti
TV3 laida „Ūkio šefas“ tęsia kelionę po Lietuvos ūkius ir pristato čia auginamus produktus. Visai netoli Rokiškio įsikūręs Ilzenbergo dvaras atvykėlius pritrenkia ne tik išpuoselėta aplinka, bet ir teikiamų paslaugų įvairove. Šioje dvarvietėje galima ne tik pailsėti angliško tipo parke, bet ir paskanauti dvaro virtuvės patiekalų.
Vaikus kviečia pažinti save per natūralaus maisto pažinimą
Speciali vaikų vasaros stovyklos ,,Svajonių planeta" pamaina su BBQ meistru, natūralių, ūkiuose užaugintų produktų žinovu Vyliumi Blauzdavičiumi kviečia ilsėtis vaikus nuo septynerių iki penkiolikos metų jau ne vienerius metus.
Klestintis Joniškio raj. ūkininkas atskleidė, kaip pavyksta išlaikyti žmones kaime
TV3 laidos „Ūkio šefas“ vedėjas Vylius Blauzdavičius apsilankė Joniškyje, kur bendravo su sėkmingu šio rajono ūkininku Gintaru Rudžiu. Žemės ūkiu užsiimantis vyras taip pat augina danielius, kurių sveika mėsa naudojama delikatesams. Pasak stambaus ūkininko, jis jaučia tiesioginę atsakomybę už savo darbuotojus, todėl jam svarbu, kad kaime gyvenantys žmonės jaustųsi laimingi ir pakankamai uždirbtų.
Vyliaus Blauzdavičiaus receptas, kurį dievintų senovės lietuviai
Barzdotasis virtuvės šefas Vylius Blauzdavičius naujoje TV3 laidoje „Ūkio šefas“ improvizavo gamtoje ir pagamino kūrybingą sumuštinį su keptos mėsos gabalėliais. Lankydamasis Anykščių rajone pas pluoštinių kanapių augintoją Andrių Osadčį jis teiravosi apie šio krašto žmonių kultūrą ir senovės lietuvių mitybos papročius. „Aš paruošiu patiekalą, kuris yra visiška improvizacija. Arnas pasidomėjo, kas buvo būdinga šitiems kraštams ir ką žmonės valgydavo iki karo, iki okupacijos.
Ypač maistinga košė, kurią daugelis nepelnytai pamiršta
BBQ meistras Vylius Blauzdavičius tęsia savo kulinarines keliones po Lietuvą. Apsilankęs Anykščių rajone pas pluoštinių kanapių augintoją Andrių Osadčį, čia jis paragavo senovės lietuvių mėgtą patiekalą – kanapių sėklų košę. Kanapių produktais prekiaujačios „Kanapinės krautuvės“ įkūrėjas teigia, kad toks patiekalas itin maistingas, o jį pasigaminti visai nesudėtinga. „Ši košė yra labai soti dėl pačių sėklų.