Šefai dalinosi receptais, kuriuos paruošite greitai ir nesudėtingai, bet labai skaniai. O visi patiekalai turi bendrą ingredientą – vištieną. Tad jei mėgstate vištienos patiekalus, siūlome išbandyti ir šiuos.
Laidos šefas Vylius gamino makaronus su vištiena ir pievagrybiais. Makaronai tiekiami su labai nesudėtingai paruošiamu padažu, kuris pagardina kiekvieną kąsnelį. Patiekalas ne tik greitai paruošiamas, bet puikaus skonio, o aromatas taip ir kviečia ragauti ir mėgautis gardžia vakariene.
Vylius primena, kad kepinant česnaką reikėtų būti atsargiems, nes jis labai greitai sudega. Tad Vylius siūlo įdėti česnaką į puodą ar keptuvę su įkaitintu aliejumi, pakepti apie 20 sekundžių ir tuomet dėti vištieną. Receptui Vylius panaudojo ir pankolį, jei pauosčius jis jums primena anyžius, kurių galbūt nemėgstate, Vylius primena, kad paruoštas pankolis pakeičia tiek kvapą, tiek skonį.
Visą receptą galite rasti čia:
Antrasis laidos šefas Tomas ruošė traškią vištą su ryžių makaronais ir virtomis daržovėmis. Ši vakarienės idėja soti ir labai gardi, Tomas patiekalui suteikė ir šiek tiek rytietiško skonio, naudodamas sojos ir teriyaki padažus.
Šiame recepte Tomas parodė, kaip iškepti vištą vos per 30 minučių. Jei turite vištą, kurią nusipirkę laikėte šaldytuve, Tomas pamini, kad jos šildyti ir laikyti kambario temperatūroje prieš gaminant nėra būtina. Patiekimas ir skonis šią vakarienę pavers įsimintina, o paruošti užtruks vos pusvalandį.
Visą receptą galite rasti čia: