Laidos šefas Vylius ruošė buratos salotas su aviečių padažu. Salotų paruošimas labai nesudėtingas, o jų skonis tikrai sužavės. Avietės salotoms suteikia labai puikios rūgštelės.
Buratos sūris šiek tiek primena mocarelos sūrį, tačiau prapjovus buratą, viduje ji labai skysta. O poskonis labai skanus, tad puikiai tinka ruošti salotoms. Šios pusiau šiltos salotos labai tinka lengviems, bet sotiems ir labai gardiems pietums.
Visą receptą pamatykite čia:
Antrasis laidos šefas Tomas ruošė pyragėlius su porų uogiene ir mocarela sūriu. Gardūs pyragėliai su gardžiu įdaru ir puikiu padažu. Pyragėliai tiekiami su poro uogiene, kuri sužavės ir maloniai nustebins kiekvieną.
Porai karamelizuojami rudajame cukruje, nes jis natūralesnis ir stipresnio skonio. O kočiojant tešlą ant medinės lentelės, Tomas turi patarimą – po lentele padėti šlapią servetėlę. Taip lentelė mažiau judės ir kočioti bus daug paprasčiau.
Visą receptą pamatykite čia: