„Argentina yra vyno, vyšnių ir mėsos šalis“, – paragavęs argentinietiškos kavos juokėsi Gian Luca.
Sustoję papietauti, Mindaugas su Gian Luca stebėjosi kepsnių skoniu.
„Broli, tikrai nebus neskanu, – šypsojosi Luca. – Į sveikatą.“
Paragavęs puikaus kepsnio, virtuvės šefas stebėjosi, kaip vietiniai geba sukurti tokį skonį: „Po 20 metų virtuvėje supratau, kad bet kokia kamurkė Argentinoje tave gali mokyti ir mokyti.“
„Aš čia lieku“, – skanaudamas sakė M. Stasiulis.
Gavę sąskaitos kvitą, vyrai vienbalsiai nutarė, kad kava Argentinoje – tikrai brangus produktas.
„Aš kažko nesuprantu, bet kava čia kainuoja daugiau, nei mėsa“, – teigė Gian Luca.
„Ta prasme, kava trims žmonėms kainavo 3000 pesų (apie 13 eurų), o mes trise pavalgėm, tiesiog prisiėdėm už 9 tūkstančius (apie 39 eurus). Kavos čia gerti neapsimoka. Kava čia brangiausia, kas gali būti“, – jam antrino M. Stasiulis.
Aistringiausias pavasario projektas „Tangomanai“ – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3 ir Go3, o pirmąjį epizodą žiūrėkite čia: