• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena yra rengti vakarėlius suaugusiems, o visai kas kita – vaikams! Tačiau Kotrynai Starkienei neįveikiamų užduočių nėra. Jau šį šeštadienio rytą žinoma moteris TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ atskleis, ką pagaminti, kad liktų patenkinti visi svečiai – ir mažieji, ir jų tėveliai.

Viena yra rengti vakarėlius suaugusiems, o visai kas kita – vaikams! Tačiau Kotrynai Starkienei neįveikiamų užduočių nėra. Jau šį šeštadienio rytą žinoma moteris TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ atskleis, ką pagaminti, kad liktų patenkinti visi svečiai – ir mažieji, ir jų tėveliai.

REKLAMA

Žinoma moteris juokauja – vaikams neabejotinai patinka viskas, kas saldu ir trašku, tad išmokę pasigaminti šiuos paprastus, bet labai gardžius patiekalus, tikrai pataikysite tiesiai į dešimtuką.

„Šįkart parodysiu, kaip pasigaminti kukurūzų traškučius su vištiena ir sūriu, dar žinomus kaip Nachos, bei skaniausius sausainius su keptais zefyrais. Tik nepagalvokite, kad šie patiekalai patiks tik vaikams – jie puikiausiai tiks ir jūsų vakarėlio stalui!“ – tikina K. Starkienė.

Deserto paslaptis Kotryna atskleis laidoje, o nepakeičiamiems kukurūzų traškučiams su vištiena ir sūriu ji ruoštis kviečia jau dabar!

REKLAMA
REKLAMA

Kukurūzų traškučiai su vištiena ir sūriu

Reikės:

kukurūzų traškučių (Nachos);

vištienos filė;

raudonosios paprikos;

ropinio svogūno;

majonezo;

kelių rūšių sūrio (gerai besilydančio);

saldžiosios paprikos miltelių;

druskos.

Padažui prie traškučių reikės:

riebios grietinės;

svogūnų laiškų;

druskos.

Gaminimo eiga:

Pirmiausiai vištienos filė supjaustykite nedideliais kubeliais ir gerai apkepinkite aliejuje. Nepamirškite pabarstyti jų druska bei paprikos milteliais.

REKLAMA

Tuomet į kepimo formą sudėkite kukurūzų traškučius, o ant jų – keptą vištieną, kubeliais pjaustytą papriką bei smulkiai kapotą svogūną. Kad majonezas būtų šiek tiek skystesnis, gerai jį išmaišykite, o tuomet juo padengti traškučius. Sutarkuokite sūrį ir gausiai juo apiberkite visą patiekalo paviršių. Kepkite orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje, kol sūris išsilydys.

Kol traškučiai keps, paruoškite padažą – į grietinę sudėkite smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus, įberkite druskos ir gerai išmaišykite.

Iškeptus traškučius ragaukite gausiai mirkydami juos padaže. Skanaus!

Laida „Kotrynos burtai“ – šeštadieniais, 11.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų