„Jei ne renginių organizatorė Virginija Marcinkevičienė, mum būtų buvę labai sunku įgyvendinti tokią didelę staigmeną. Nebūtų pavykę taip visko nuslėpti. Mūsų planas buvo toks, kad Natalija galvotų, jog važiuoja į privačią šventę koncertuoti“, – padėkos žodžius dalina Kristina Ivanova. Išgirdusi savo dainos akordus N. Bunkė įžengė į sceną ir neteko žado – prieš jos akis pasirodė draugės.
„Mano panos – pačios geriausios. Aš iki paskutinės minutės maniau, kad važiuoju į privačią šventę, kur dainuosiu savo dainas, o pasirodo – atvykau į savo mergvakarį. Netekau žado pamačiusi savo geriausias drauges. Tik jos galėjo sugalvoti surengti man būtent tokią šventę. Aš vis dar esu šoke“, – emocijomis dalinasi N. Bunkė.
Netrukus vestuves užsienyje švęsianti dainininkė didžiąją vasaros dalį praleido koncertuodama pajūryje. Ne kartą apsistojusi naujam gyvenimui prikeltoje „Vila Auska“ ji neslėpė, kad kada nors norėtų tokioje unikalioje vietoje surengti privačią šventę savo bičiuliams. Tai žinodamos daininkės draugės ėmė regzti planą – surengti N. Bunkei teminį mergvarį, kur žinoma moteris pasinertų į pramogas, kurias kadaise sau leisdavo tik aukšti šalies vadovai ir užsienio šalių prezidentai.“
Viena iš N. Bunkės mergvakario organizatorių – bičiulė Simona Nainė sutiko atskleisti šiek tiek privačios šventės detalių ir staigmena virtusio mergvakario užkulisių: „Natalija labai darbšti, organizuota, ji jau pati buvo ėmusi planuoti savo mergvakarį. Jai, kaip direktorei, reikia viską sudėlioti iki menkiausių detalių. Mes pagalvojome – nori būti direktore, būk, bet pagal mūsų taisykles. Nusprendėme būsimą nuotaką sugrąžinti į laikus, kur buvo sprendžiami bene svarbiausi valstybių klausimai. Kur ilsėjosi ir šventė prezidentai. Su merginomis ne tik pasipuošėme to laikmečio madomis, bet ir su „Roko virtuvės“ pagalba, parinkome patiekalus pagal praėjusių meniu standartus.
Prie mergvakario įgyvendinimo prisidėjo ir verslininkas, „Roko virtuvė“ įkūrėjas Rokas Galvonas. Jaunasis virtuvės šefas specialiai N. Bunkės šventei sukūrė tokius maisto patiekalus, kurie prieš kelis dešimtmečius buvo vieni prabangiausių delikatesų. Farširuotos žuvys, karbonadai, silkutės su ikrais, išskirtinės užtepėlės ir ypatingo skonio gėrimai tapo ne tik malonumas skonio receptoriams, bet ir dalis mergvakario tematikos. „Visi patiekalai buvo autentiški ir idealiai tinkantys visai bendrai atmosferai. Rokas kaip visuomet nustebino ir išpildė visus lūkesčius. Džiaugiamės, kad pavyko įgyvendinti visas idėjas ir nustebinti Nataliją. Jos emocijos buvo vertos visų pastangų ir gudrybių prisivilioti ją į mergvakarį, o šventė dar tik prasideda, tad tikimės, kad neužmirštamų akimirkų bus dar daug“, – šypsosi N. Bunkės bičiulės.