• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsios lietuvių pop grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė scenoje jau daugybę metų. Tai moterį skatina ne tik atidžiai rūpintis savo sveikata, bet ir puoselėti išvaizdą – toks gyvenimo būdas jau seniai tapo žinomos moters kasdienybe. Tačiau ji atvira – dietomis savęs tikrai nekankina. Apie visa tai ji jau šį šeštadienį papasakos ir TV3 laidos „Virtuvės istorijos“ žiūrovams.

12

Garsios lietuvių pop grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė scenoje jau daugybę metų. Tai moterį skatina ne tik atidžiai rūpintis savo sveikata, bet ir puoselėti išvaizdą – toks gyvenimo būdas jau seniai tapo žinomos moters kasdienybe. Tačiau ji atvira – dietomis savęs tikrai nekankina. Apie visa tai ji jau šį šeštadienį papasakos ir TV3 laidos „Virtuvės istorijos“ žiūrovams.

REKLAMA

Žinoma moteris pasakos, kad nuo jos gyvenimo būdo neatsiejami sotūs pusryčiai, o ypač ji mėgsta vieną sveiką patiekalą.

„Pusryčiams dažniausiai valgome košes su mamos uogienėmis, prisigalvojame įvairiausių pagardų. Esu didelė košių mėgėja“, – pasakos Ingrida.

Be sočių pusryčių, anot atlikėjos, yra ir kitų svarbių taisyklių, kaip palaikyti norimas kūno linijas.

REKLAMA
REKLAMA

„Kartais reikia save kontroliuoti – atsistoti ant svarstyklių arba užsidėti prieš porą metų dėvėtus džinsus. Tuomet viską labai gerai pastebi. Priaugti daug svorio dažniausiai sau neleidžiu, nes labai nemėgstu badauti. Žinau, kad tai organizmui yra blogai, o aš tuomet patiriu didelį stresą. Jeigu esu alkana, negaliu nei galvoti, nei dirbti“, – atviraus Ingrida.

REKLAMA

Siekdama to išvengti, savo maisto racioną dainininkė stengiasi palaikyti maksimaliai sveiką, o kai turi ūpo, mielai gamina – tiek sau, tiek kitiems.

„Per pietus dažniausiai gaminu sriubas, o vakare – salotas. Kas nori prisijungia, kas nenori – gamina savo patiekalus. Kalbant bendrai, jeigu turiu laiko ir įkvėpimo, gaminti mėgstu. Pavyzdžiui, viešint užsienyje, kai galima rasti daug šviežios žuvies, daržovių, gaminti man yra vienas malonumas. Žiemą pas mus rasti šviežių daržovių yra kiek sunkiau. Aš mėgstu gaminti sveiką ir šviežią maistą“, – apie maisto gamybą pasakos moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, kaip ir visi žmonės, Ingrida taip pat turi pagundų... Anot jos, svarbiausia jausti ribas.

„Apetito tikrai nestokoju ir valgau viską – savęs neriboju. Kartais tiesiog reikia atkreipti dėmesį į porcijų dydį“, – sakys dainininkė.

Taip pat žinoma moteris retkarčiais linkusi taikyti trijų dienų organizmo detoksikaciją, kuri leidžia pasijusti geriau.

„Tuomet reikia gerti tik šviežią, žalią, neapdorotą maistą. Galima pasidarytus glotnučius iš kale, visų kitų žalių salotų, bananų, avokadų ir kokosų vandens. Taip maitindamasi naikini savo blogąsias bakterijas ir maitini gerąsias. Svarbu paminėti, kad detoksikaciją užbaigti reikia atsargiai, palaikant sveiką mitybą ir po to“, – apie kūno linijų priežiūrą pasakos žinoma dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigs Ingrida, sveiką mitybą inspiruoja ir gyvenimas šeimos namuose Ispanijoje.

Išvykus į šiltus kraštus, žinoma moteris stengiasi mėgautis tos šalies privalumais.

„Išvažiavusi iš Lietuvos atsisakau mėsos, nes ten yra didelis žuvies ir jūros gėrybių pasirinkimas. Man labai patinka Viduržemio jūros virtuvė. Ji man – ideali“, – atviraus I. Martinkėnaitė.

Kol laidos vedėja Ilona šnekučiuosis su Ingrida, kepsninių virtuozas Robertas Svetlauskas paruoš šaltas dienas paįvairinantį patiekalą – trintą moliūgų sriubą, kuria ir pavaišins viešnią.

Kaip atrodo Ingridos rytai? Kas padeda moteriai palaikyti gražias kūno linijas? Kodėl ji atsisako badavimo?

Atsakymai į šiuos ir kitus klausimus – jau šį šeštadienį, 10 valandą, laidoje „Virtuvės istorijos“ tik per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų