• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išgirdus apie žaviosios Ingos Norkutės kasdienybę, nori nenori, kyla klausimas – ir kaip ji viską suspėja? Juk moteris – ne tik talentinga ir žinoma aktorė, bet ir režisierė bei pedagogė. Tačiau, kaip teigia pati Inga, išsijungus filmavimo kameroms, ji – tokia pat namais besirūpinanti, valgyti beruošianti ir į pasimatymus bevaikštanti moteris, kaip ir bet kuri kita. O apie blogiausią savo pasimatymą gyvenime ji papasakos ir šio šeštadienio TV3 laidos „Virtuvės istorijos“ žiūrovams. 

28

Išgirdus apie žaviosios Ingos Norkutės kasdienybę, nori nenori, kyla klausimas – ir kaip ji viską suspėja? Juk moteris – ne tik talentinga ir žinoma aktorė, bet ir režisierė bei pedagogė. Tačiau, kaip teigia pati Inga, išsijungus filmavimo kameroms, ji – tokia pat namais besirūpinanti, valgyti beruošianti ir į pasimatymus bevaikštanti moteris, kaip ir bet kuri kita. O apie blogiausią savo pasimatymą gyvenime ji papasakos ir šio šeštadienio TV3 laidos „Virtuvės istorijos“ žiūrovams. 

REKLAMA

Kulinarinė laida šį sezoną pasitiko atsinaujinusi. Vedėja Ilona Juciūtė į naują ir modernią filmavimo studiją kviečiasi vis kitą žinomą šalies žmogų, su kuriuo ne tik bendrauja ir dalijasi nuoširdžiomis istorijomis, bet ir gamina išskirtinį patiekalą iš TOP 3 svečio nurodytų ingredientų. 

Vis dėlto sugalvoti patiekalą charizmatiškajai aktorei tikrai nebus paprasta, mat TOP 3 I. Norkutės ingredientai yra morkos, pomidorai ir braškės! Galiausiai Ilonai gims idėja – iš visų šių ingredientų pagaminti gurmaniškas braškių ir pomidorų salotas su ančiuvių padažu.  

REKLAMA
REKLAMA

Kaip laidoje pasakos I. Norkutė, braškes ji tiesiog dievina. Tiesa, šios uogos žinomai aktorei iki šiol asocijuojasi su labai įdomia ir šmaikščia istorija. Būtent dėl braškių Inga kadaise išgyveno patį blogiausią pasimatymą savo gyvenime, apie kurį papasakos ir laidos žiūrovams. 

REKLAMA

„Iš tiesų, aš braškių pasisaugau, nes kartą su jomis jau buvo nepasisekę... Kai buvau 18-os ir dar gyvenau Klaipėdoje, vienas vaikinas su baltu „Mercedes-Benz“ pakvietė mane į pasimatymą. Pirmiausiai nuvažiavome į stotį, kad galėčiau nusipirkti bilietą į Vilnių, kur turėjo vykti stojamieji egzaminai.

Deja, prieš tą pasimatymą ant tuščio skrandžio buvau prisivalgiusi labai daug braškių... Atvykus į stotį, kai jis nuėjo nupirkti man bilieto, aš likau sėdėti automobilyje. Staiga pajutau, kaip mano pilvukas pradėjo burbuliuoti, ėmė viską sukti... Supratau, kad nieko gero čia nebus. Susirinkau visus savo daiktus, nubėgau į tualetą, viską susitvarkiau, o išėjusi pamačiau, kaip tas vaikinas, manęs neberadęs, išvažiavo...

REKLAMA
REKLAMA

Labai daug verkiau, kadangi dėl tų braškių praradau tokį pasimatymą! Visoms moterims patarčiau – jei ruošiatės vakare kažkur išeiti, nevalgykite braškių, kad ir kokios skanios jos bebūtų!“ – dabar jau besijuokdama pasakos aktorė. 

Tiesa, taip pat, kaip braškes, aktorė mėgsta ir morkas bei pomidorus – šių daržovių aktorės namuose visuomet rastumėte. 

„Savo namų virtuvės ir šaldytuvo negaliu įsivaizduoti be morkų. Ne tik galima jas ir šiaip graužti, bet jos dar ir tinka kone į kiekvieną patiekalą. O pomidorus pamėgau dar vaikystėje, kai turėjome sodybą Dituvoje, netoli Klaipėdos. Iki šiol puikiai prisimenu, kokia didelė konkurencija būdavo tarp sodininkų, kuris užaugins daugiau pomidorų! Kiekvienas, atsikėlęs ryte, žiūrėdavo ne į savo šiltnamį, o į kaimyno“, – pasakos Inga. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tą pastebėjęs, aktorės tėtis vienam kaimynui nusprendė iškrėsti linksmą išdaigą: „Tėtis iš parduotuvės prisipirko raudonų, gerai prinokusių pomidorų, ir visą naktį juos su siūlu rišo šiltnamyje. Kitą rytą mūsų kaimynas negalėjo patikėti – iš kur tie pomidorai, kai dar prieš dieną jų nė nesimatė?! Mes iš jo reakcijos labai juokėmės, bet, galų gale, patys ir gavome valgyti tuos pirktinius pomidorus...“ 

REKLAMA

Kol Ilona ir Inga linksmai besišnekučiuodamos gamins gaivias salotas, kepsninių meistras bei rubrikos „Grilio istorijos“ šeimininkas Robertas Svetlauskas pagamins dar vieną išskirtinį patiekalą – krosnyje keptą žuvį su karamelizuotų burokėlių tyre, kuri neabejotinai patiks net ir išrankiausiems gurmanams! 

Negirdėtos ir įtraukiančios istorijos, atviri pokalbiai apie maistą ir kulinarines patirtis bei daug gardžių receptų – šeštadieniais, „Virtuvės istorijose“, 10 val. per TV3. 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų