Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
mokslininku tyrimai visada sutampa su sponosoriu poziuriais
Valgykit maziau cukraus pakeisdami saldikliais bus labai sveika ir su veziu
Mes šiauriečiai, mums reikia gyvulinių baltymų ir riebalų. Geriau rūpinkitės kaip maisto pramonė gadina produktus ir mūsų sveikatą visokiais E. Nuo jų ligos. Dar gal pasiūlysit ateities maistą svirplius?Feeee....
Jei sako GALI, vadinasi, nežino. Reikia skirti tikrą informaciją nuo blevyzgų ;)
@jo
Dviem žodžiais padėjai visus moxlinykus į pavėsį.
Žmoniją nužudys skiepai, 5G ir chemtreilai
Kam tokie debiliski straipsniai. mesa jiems pavojinga... o ble chemija kuri visur maiste nepavojinga? Visi6ki idiotaii...
@Amen
Neveltui maisto technologus rengia KTU Chemijos fakultetas :)
@jo
Ypač maisto institutas propaguoja ateities maistą svirplius. Ko gero jie pramonei ir teikia info kaip laviruoti kišant į maistą E kad iš karto nenunuodytų, tik palengva.
@jo
O kas juos turėtų rengti? Mechanikos ar statybos fakas?
Tai jūs apsipręskite, nes neseniai buvo straipdos snis,.kad saikingas mėsos vartojimas mažina vėžio rixiką.
@Psrsidavėlisi
Prieš daug metų ,dar sovietmečiu,skaičiau du straipsnius,amerikiečiai rašė,kad kepta mėsa-vėžys,japonai ,kad kepta mėsa -saugo nuo vėžio,įdomiausia,kad straipsniai buvo paskelbti tą pačią savaitę.
Manau,jei mėsa pilna antibiotikų, augimo hormonų, visokių E, arba rūkyta ( mirkyta chemikaluose), labai perkepta, suskrudinta, tada jos reikėtų vengti. Bet jei mėsa kokybiška,neužteršta kenksmingais priedais, teisingai paruošta -viskas tvarkoje. Tik mėsoje yra vienos folio rūgšties, kurių neturi joks augalinis maistas.
Viskas uzkresta
Tas gi iki 150 išgyvent žada.
Siūlo valgyti mažiau mėsos: šios medžiagos ribojimas gali stabdyti senėjimą ir net vėžį