Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
As 50 metu kepu saslykus bet ne grilinu o kepu ir zinau kefyras minkština mes bet keičia jos tikra skoni. Geriausias matavimas yra natūralus citrinos sultimis ir ne per daug svogunu kad mes nebutu kartoka
Siūlau dar vieną variantą. Nuperkate nupigintų majoneze marinuotų šašlykų. (jie dažnai būna nupiginti). Nuplaukate vandeniu tą nevykusį majonezą ir užpilate alumi arba gira. Palaikote pora valandų ir galima kepti. Skonis puikus.
Visai mesamones rasineja !
@Kaukazo Saslyku Meistras Sakai kad tikrą MĖSĄmonę parinko? puikiai parinkai ta žodi btw
Kuo durniau ir greičiau tuo skaniau . Nes kiauliena ir kita mėsa sintetinė . Iš Š..... . Š .... . Ir gaunasi .Tokie laikai .
Kas yra vrgeta?
@Šarpp gal vegeta...prieskonis
Kam tau tie šašlykai susileisk dar marmalo į petuką ir būsi sotus amžiam...
Perkeptu saslyki festivalis..
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų