Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Istorija panaši, bet išspaustą tešlą paliekam o skystis turi pastovėti,kad krakmolas nusestu ant indo dugno. Sudėjus krakmolą ant tešlos užplikyti karsta virtų bulvių košė. Tarkio 1dalis ir trečią dalis košės. Viską išmaišome ir lipdo e. Geriau apvalios formos=tada aplink mėsą bus vienodas storumas tešlos. Jai bulvės turi mažai krakmolo. Praskiedžiam pirktinį krakmolą su šaltu vandeniu ir supilam į puodą kur virš cepelinai. Pavirus 5min.su šaukštų atsargiai pasukti cepelinus,kad nepriliptų prie puodo dugno=tada jie pakils ir puikiai virš. Pabandykit ir pasakysit man Ačiū. Sėkmė garantuota.
@Algirdas Nereikia ,su šaukštu juos sukinėti ,pati puoda pajudinti ir jie gražiausia iškyla ir gražučiai lieka.

Skaitomiausios naujienos




Į viršų