Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Mes visos taip mokam
Eiline nesamone
Nesuprantu , tokias nesąmonės rašinėja ,ar jau išpindėje žmonės ,ne jau nemoka cepelinus daryti ,rašo ,pagal mamą ,tai pagaliau kas ? juos mums vyrė ? Gal iš kavinių užsakydavo ?
O į mėsą nereikia kiaušinio deti ,pasakyk savo mamai ,nes bus sausą ir nesultinga mėsa .
@Ilka Daugiau kaip keturios klaidos . (
O ir tekstas be ryšio . ((
Ir kas jau čia ypatingo, pats paprasčiausias eilinis receptas, netgi prastas sakyčiau, nes be virtų bulvių būna kieti, tikriausiai taip valgyklose darydavo
Paskaitai komentarus ir atrodo, kad ne cepelinus aptarinėja, o kažką nerealaus. Pats paprasčiausias patiekalas ir ne toks jau skanus, riebus, sunkus.
Visi cepelinai vienodi, įdaras tik skiriasi, bet principas gamybos toks pat. Nieko naujo. Kiekvienai šeimininkei jos cepelinai skaniausi.
Vau..!!! Koks originalus receptas..mano mociute taip gamino,mama gamino ir as gaminu tokiu receptu..pats paprasciausias,klasikinis..
Virtų bulvių neteikia, bet reikia, o recepte neparašyta- tokiam kiekiui bent 2 ar 3 žalius kiaušinius, kitaip tarkiai išsilakstys.
Virtų bulvių neteikia, bet reikia, o recepte neparašyta- tokiam kiekiui bent 2 ar 3 žalius kiaušinius, kitaip tarkiai išsilakstys.
Verdu tik 25 minutes ir bulvių išspaustas sultis supilu į verdantį vandenį. Visa kita - taip pat. Cepelinai tikrai būna labai skanūs
@Valda Verdu 15 min.,aišku į tarkę įdedu virtų bulvių .
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų