Žinomas grilio ekspertas, virtuvės šefas – Vylius Blauzdavičius nudžiugino mėsos gerbėjus ir paruošė itin greitą, tačiau seiles rinktis priversiantį mėsos asorti su pelėsiniu bei barbekiu padažais. Visa tai puikiai tinka degustaciniam vakarui.
Vylius turi ir vertingą patarimą. Pirmiausia, dar prieš kepant įvairiausius gaminius, anot virtuvės šefo, reikėtų „dezinfekuoti grilių“ – didžiulės kaitros pagalba išdeginti užsilikusį žiemos kvapą. Na, o tada jau ruošti gardžius patiekalus.
Grill mėsos asorti
Mėsos asorti puiki idėja visos šeimos pietums. Kuo pasigardžiuoti atras tikrai kiekvienas. Nesudėtinga paruošti, o tiekiama su gardžiu sūrio padažu, kuris pagardina kiekvieną kąsnelį.
Tiems, kurie nevalgo mėsos, skirtas ir kitas puikus receptas, tiksiantis ilgiems vakarams lauke. T. Rimydis paruošė rūkytą skumbrę su riešutais ir rūkytomis daržovėmis.
Rūkyta skumbrė su riešutais ir rūkytomis daržovėmis
Išrūkyti žuvį namuose nėra taip sudėtinga. O sužavės kiekvieną žuvies mėgėją. Tiekiama su puikiu padažu, kuriam paruošti nereikės naudoti jokių įmantrių ingredientų, tik marinatą nuo žuvies.
##UArticlesInsert_Video_getVideo_tv3Play/2891442/autoplay=0#